Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

LG Klimaat

LG Climate Solutions zorgt voor het perfecte binnenklimaat. LG is een grote speler op de industriële en gespecialiseerde markt en kijkt verder dan alleen particuliere en zakelijke toepassingen.

Met geavanceerde technologie, ontwikkeld door LG Electronics, biedt LG Air Solutions klanten duurzame klimaatsystemen voor iedere ruimte en voor elk doel. Van een wandunit die slechts één slaapkamer koelt, tot een compleet klimaatsysteem dat een heel ziekenhuis koelt en verwarmt.

Building Holland is voor ons het event om met de markt in contact te komen. De uitdagingen die er op dit moment liggen kunnen namelijk niet door een enkele partij opgelost worden, samenwerking is hierin essentieel. Tijdens Building Holland gaan we dan ook graag het gesprek aan over thema’s als de energietransitie, BENG en andere ontwikkelingen in de bouw en installatiemarkt.

Het inspireren en informeren van de bezoekers, dat is waar Building Holland voor ons om draait. Vanuit LG kunnen wij een totaaloplossing bieden met daarin zonnepanelen, batterij opslag en warmtepomp. Een interessante oplossing voor diverse sectoren, waaronder de woningbouw. Daarnaast beschikken we over diverse voorbeeld cases waar onder andere door de inzet van een warmtepomp een compleet kantoorgebouw gasloos werd.

 

Verder lezen

Stand: 11.12
Plattegrond


LG Klimaat

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven