Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Lightwell

Wie zijn wij? 

 

DUTCH DESIGN & SMART LIGHTING SYSTEMS

Lightwell is founder van de LightMotion, beter bekend als de laadlantaarn voor elektrische voertuigen. 

Daarnaast zijn wij specialist in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame Smart Lighting Systemen. We geven de publieke ruimte wereldwijd vorm met onze Outdoor Verlichting. Onze intelligente straatverlichting kan optioneel ook functioneren als oplaadpunt voor elektrische auto’s, als WiFi-hotspot, milieusensor en meer. Al onze armaturen zijn flexibel programmeerbaar, dat naast flexibiliteit een sterk kosten reducerend effect geeft. Custom software mogelijkheden zoals OLC-integratie, verschillende coating opties, amber Leds en bewegingssensoren. Daarnaast bieden wij u onze armaturen aan met diverse systemen zoals: LoRaTviLightLuminext en Signify InterAct City als extra service.

Waarom Building Holland?

Smart City ontwikkelingen, de openbare ruimte inclusief de mobiliteit en vastgoedontwikkelaars zijn er groots mee bezig. 

Laadpaaltjes en internetmasten schieten letterlijk als paddestoelen uit de grond, maar is er niet al genoeg meubilair in de openbare ruimte? 

Moeten we de multifunctionaliteit die we steeds vaker in interieurs zien misschien ook doortrekken in het exterieur? Wat Lightwell betreft wel, want vol = vol. 

Daarom heeft Lightwell als Smart Lighting producent de LightMotion ontwikkelt, een lichtmast met opties om uw elektrisch voertuig, telefoon of e-bike te laden. Daarnaast zijn er opties mogelijk om camerabeveiliging en een smartscreen in te bouwen.

www.lightmotion.nl

www.lightwell.eu

Ons youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC8BDJgm_1OQ29K-dSayk2ww/featured

 

 

Verder lezen

Stand: 10.31
Plattegrond


Lightwell

Joop Geesinkweg 145
1114 AB Amsterdam-Duivendrecht

T: (020) 240 10 20

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven