Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Mawipex

Mawipex B.V. – onderdeel van de Tectum Group – is actief in de professionele dakbedekkingsmarkt. De voorbije jaren heeft Mawipex zich ontwikkeld tot een innovatief, maar vooral ook klant- en servicegerichte organisatie met toenemende bekendheid in zowel België als Nederland.
Mawipex verkoopt duurzame daksystemen aan dakdekkers, zzp-ers en andere bouwprofessionals. De medewerkers begeleiden gebouweigenaren van begin tot het einde door het geven van een objectief advies, technisch begeleiding en een nauwe betrokkenheid bij de uitvoering van de (dak)werkzaamheden. Bovendien verleent Mawipex bij een juiste uitvoering van de werkzaamheden een gedegen verzekerde garantie, een extra zekerheid dat het dak goed is gemaakt met de juiste materialen.

De keuze voor Firestone EPDM daksystemen in Nederland door gebouweigenaren, architecten en investeerders is een sterk groeiende doelgroep waarbij Firestone RubberGard EPDM met uitstekende kwaliteiten en een bewezen duurzaamheid van meer dan 50 jaar de juiste partner is. Mawipex wil haar activiteiten met betrekking tot het Firestone assortiment en verdere diensten verder uitbreiden en intensiveren.

In combinatie met een uitstekende logistiek dienstverlening, de beste technische begeleiding en een voorbeeldige klantgerichtheid gaat Mawipex de spectaculaire omzetgroei van de laatste 10 jaar continueren.

Verder lezen

Stand: 11.08
Plattegrond


Mawipex

De Poort 21
4411 PB Rilland

T: (0113) 55 77 77


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven