Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Mitsubishi Elevator Europe BV

Mitsubishi Elevator Europe

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe in de BeNeLux dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare lift- en roltrapinstallaties, liftonderhoud en liftrenovaties. Mitsubishi Elevator Europe is onderdeel van de Mitsubishi Electric groep, dat deel uit maakt van het Japanse Mitsubishi conglomeraat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal en bestaat naast een ondersteunende kantoorafdeling, uit een uitgebreide engineering- en productieafdeling. Daarnaast beschikt men in Veenendaal ook over een eigen testtoren, die o.a. gebruikt wordt als trainingslocatie van de monteursopleiding en het uitvoerig testen van alle liften. 

 

Van traditioneel productiebedrijf naar totaal dienstverlener

Zeker in een tijd waarin begrippen als ‘duurzaamheid’ en ‘kwaliteit’ containerbegrippen zijn geworden, is het zaak dat we met z’n allen in de bouw- en vastgoedsector eens goed nadenken over wat deze begrippen echt inhouden.

Het gaat namelijk niet alleen om energie-efficiënte producten of op de juiste manier investeren in je personeel. Maar juist om het totaalplaatje, waarin vanuit een integrale aanpak contractvormen worden aangegaan waarmee gezamenlijke lange termijn verantwoordelijkheid wordt genomen.

Vanuit de dynamische wereld waarin we leven, vraagt dit dan ook om een flexibele omgang met de constant veranderende gebruikersbehoeften en gebouwbestemmingen. In het verlengde hiervan vindt er in toenemende mate een verschuiving plaats van aanschaf en bezit naar totaaloplossingen die geënt zijn op gebruik. Dit betekent voor Mitsubishi dat het zijn producten en diensten op een dusdanige manier moet combineren, dat deze vanuit een totaaloplossing toegevoegde waarde leveren voor de hele keten.

M-Use®: Een duurzamer bedrijfsmodel voor de lift industrie.

Mitsubishi Elevator Europe streeft ernaar de beste en meest duurzame verticale mobiliteitsoplossing voor haar klanten en eindgebruikers te realiseren. In het kader van bovenstaande evenals de groeiende behoefte aan een circulaire economie, heeft Mitsubishi M-Use® ontwikkeld.

Middels M-Use®, ofwel Mobility-Use, biedt Mitsubishi voor een lage initiële investering hoogwaardige kwaliteit liften aan met gegarandeerd gebruik. Hierbij blijft Mitsubishi eigenaar van de lift(en) en betaalt de afnemer voor een (in eerste instantie) periode van 20 jaar een vast bedrag per jaar voor het gebruik. Voor dit vaste bedrag krijgt de afnemer, middels contractueel duidelijk vastgelegde prestaties en bijbehorende boetes evenals jaarlijkse afrekening op basis van daadwerkelijk gebruik, gegarandeerd zorgeloos gebruik tegen voorspelbare en eerlijke kosten.

In het verlengde van de focus op gebruik in plaats van eigendom, staat ook circulariteit centraal in M-Use®. Middels het in kaart brengen van alle afvalstromen en de invloed van gebruik op onderdeel niveau, streeft Mitsubishi een zo efficiënt mogelijke inzet van haar mensen en middelen na. Bovendien werkt Mitsubishi middels diverse strategische programma’s hard aan het zoveel mogelijk recyclen en hergebruiken van haar liftonderdelen.

Uit een onafhankelijk uitgevoerd onderzoek door KPMG Sustainability naar de liftenmarkt in Nederland, blijkt dat M-Use® in vergelijking met een gemiddelde Nederlandse lift ruim €15.000 goedkoper is over een periode van 30 jaar. Lange termijn kwaliteit en duurzaamheid zijn dus niet alleen goed voor mens en milieu, ook werd hiermee aangetoond dat het sluitende business cases zijn.

 

Verder lezen

Stand: 10.63
Plattegrond


Mitsubishi Elevator Europe BV

Schietboom 20
3900 TD Veenendaal

T: 0318-586586


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven