Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

NEXTERIA

NEXTERIA is een kennispartner en realiseert drie ontwikkelingen in één concept: Circulaire Bouw, Circulaire Gebiedsontwikkeling en Circulaire Economie.

Door intensieve samenwerking met banken, de fiscus, overheden en de praktijkervaring met de partners in de bouw, heeft NEXTERIA een grote voorsprong in de markt voor circulaire bedrijfshuisvesting.

In het Businessmodel van NEXTERIA, krijgt elke betrokkene waarde op elk moment in de circulaire cyclus. Subsidiemogelijkheden maken het voor potentiële nieuwe opdrachtgevers op de korte termijn extra aantrekkelijk om de sprong naar Circulaire Bouw te wagen. NEXTERIA begeleidt bij het aanvragen van Vamil/Mia (Code G-D), EIA, SDE+ en lokale regelingen van provincies en gemeenten.

Onlangs is de eerste circulaire logistieke bedrijfshal van Nederland opgeleverd. Een zelfvoorzienend gebouw met een Footprint van nagenoeg 0.

Verder lezen

Stand: 10.09
Plattegrond


NEXTERIA

Dortmundstraat 30
7418 BH Deventer

T: 0570 690 910


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven