Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Nieman Raadgevende Ingenieurs

NIEMAN De Raadgevende Ingenieurs creëert samen met haar opdrachtgevers duurzame gebouwen waarin mensen veilig, gezond en comfortabel wonen, werken en recreëren.

Wij zijn staan bekend om onze actuele kennis van bouwfysica, bouwtechniek en bouwregelgeving. We adviseren u graag over installaties, geluid, gevels en daken, bouwmanagement en beleid voor energie, duurzaamheid en beheer. Ook staan wij u bij met juridisch bouwadvies.

NIEMAN past haar kennis integraal toe, als verbindende factor tussen de verschillende ontwerpdisciplines, van concept tot realisatie. Wij zijn professioneel en pragmatisch maar maken ons vooral sterk voor de ‘maakbaarheid’ van (bouwfysische) concepten, dat wil zeggen de praktische uitvoerbaarheid ervan. Hierdoor leveren wij kwaliteit en meerwaarde aan uw project.

Actuele ontwikkelingen
Bij Nieman kunt u terecht met uw vragen over actuele ontwikkelingen op het gebied van energieneutrale, gezonde en veilige gebouwen. Wij delen graag onze ervaringen met Nul-op-de-Meter projecten en BENG (Bijna-Energie-Neutrale-Gebouwen) in woning- en utiliteitsbouw. Vanuit de ervaring met deze projecten brengen we de praktische gevolgen van gasloos bouwen en renoveren in beeld voor eigenaar en bewoner. Wij delen  onze visie over de toekomst van de bouw graag met u. Nieman staat voor integrale bouwkwaliteit in een duurzame leefomgeving.

Voor meer informatie over ons kijkt u op www.nieman.nl. Maar liever ontmoeten wij u op Building Holland zelf. Wij zijn te vinden op stand 12.016 op het TVVL Kennisplein in Hal 12.

Voor het derde jaar maken wij deel uit van de TVVL Kennisplein samen met TVVL en haar Kennispartners. Op het TVVL kennispodium worden door Nieman collega's presentaties gegeven over actuele onderwerpen. Het programma volgt binnenkort.

Wij ontmoeten u graag!

Verder lezen

Stand: 12.17
Plattegrond


Nieman Raadgevende Ingenieurs

Dr. Van Lookeren Campagneweg 16
8025 BX Zwolle

T: (038) 467 00 30

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven