Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Solid Air Klimaatplafonds

Sinds 1986 hanteren wij de hoogste standaard voor comfortbeleving in woon- en werkomgevingen. Dit doen wij door het leveren van duurzame systemen op het gebied van klimaatplafonds, inductie-units en hybride plafonds. Wij blijven onszelf uitdagen om deze hoogste standaard te handhaven, door producten te ontwikkelen die passen bij de comfortbehoeften van de eindgebruiker, de technische eisen van een gebouw en de esthetische wensen van de architect. Niet voor niets zijn wij met onze inductie-units zelfs marktleider in Nederland met maar liefst 68% van het marktaandeel!

Solid Air Klimaatplafonds heeft samen met haar partners onbegrensde mogelijkheden als het gaat om het ontwerp van het klimaatplafond, of het nu gaat om hele, halve of driehoekige panelen; integratie van roosters, verlichting of inbouwcomponenten. Met ons ervaren team van medewerkers ontzorgen wij u van A tot Z en hebben wij voor elk complex vraagstuk voor u een passende oplossing.

U vindt onze oplossingen bij nieuwbouw-, transformatie- of grotere renovatieprojecten op de Nederlandse markt. Onze systemen worden met zorg gemaakt in onze moderne fabriek ter grootte van 20.000 m2, waar het leveren van kwaliteit en het LEAN produceren voorop staat!

Verder lezen

Stand: 10.42
Plattegrond


Solid Air Klimaatplafonds

T: +31 20 696 69 95
F: (0598) 36 12 39


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven