Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Norton

Norton, professionele verlichtingsoplossingen

 

Norton is al 55 jaar gespecialiseerd in energiebesparende lichtoplossingen met focus op innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en comfort voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Wij hebben een eigen team van ingenieurs en product designers dat samen met onze Europese productiepartners tot de beste LED producten komt. Dankzij deze aanpak kunnen wij u de beste kwaliteit LED producten bieden.

Eén merk voor ieder project
Het uitgebreide Norton programma bestaat niet alleen uit een groot aantal complete series perfecte armaturen die uit voorraad geleverd worden, maar de samenstelling van het programma leent zich ook zeer goed om een project integraal in te vullen.

Eén merk, één aanspreekpunt. Effectief, efficiënt en met de garantie om samen een prachtig projectresultaat te realiseren. Of het nu om een kantoor, school, logistiek centrum of zorginstelling gaat, Norton heeft in haar standaardpakket de juiste producten om het beoogde verlichtingsresultaat te bereiken.

Vraagt een project om maatwerk, met speciale lichttechnische eisen, maatvoering, kleurstelling, materialen en/of elektronica? Dan is Norton in staat om op korte termijn de passende oplossing te leveren. Ook voor speciale duurzaamheidsprojecten, zoals panden onder BREEAM normering, is Norton de aangewezen leverancier.

Kennis en ervaring
Onze kennis en ervaring op het gebied van lichttechniek, normeringen en materialen leidt tot een optimaal ontwerp waarbij comfort, welzijn, duurzaamheid en functionaliteit worden gewaarborgd. Lichtberekeningen en technische specificaties vormen daarbij uiteraard de onderbouwing.

Norton staat voor

  • Hoge kwaliteit
  • Breed assortiment én levering op maat
  • Hoog serviceniveau
  • Sterk in voorraadbeheer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Europese productie

Norton, hét merk voor ieder verlichtingsproject.

Voor meer informatie over Norton verlichtingsoplossingen zie www.norton.nl of neem contact op via verkoop@norton.nl of T 0348-47173

Verder lezen

Stand: 11.56
Plattegrond


Norton

Tasveld 4
3417 XS Montfoort (NL)

T: (0348) 471 734


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven