Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

NVDE

De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) is contentpartner van Building Holland. De NVDE vertegenwoordigt meer dan duizend bedrijven die samen Nederland binnen één generatie van honderd procent duurzame energie willen voorzien. Leden zijn onder andere energieleveranciers, netbeheerders, isolatiebedrijven en branche-organisaties waaronder UNETO-VNI.

De NVDE zit aan vier van de zes tafels van het Klimaatakkoord. In de tafel gebouwde omgeving presenteerde de NVDE voorstellen om de kosten van isolatie en duurzame warmte fors te verminderen. Met deze en andere voorstellen moet het lukken om 50.000 woningen per jaar van het aardgas af te krijgen, en vanaf 2021 zelfs 200.000 per jaar. Dat lukt alleen met veel partijen samen. Building Holland is een prachtig event om informatie te delen en samenwerking te bevorderen voor de duurzame verbouwing die Nederland wacht. Daar doen we graag aan mee!

Verder lezen

NVDE

Arthur van Schendelstraat 550
3511 MH Utrecht

T: +31 (0)30 - 23 40 50


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven