Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Orange Climate

Orange Climate: We care about healthy air
Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen en bedrijven. Vanuit de pijlers duurzaam, innovatief en betrokken leveren we oplossingen van 100% Nederlandse makelaardij, waarbij energiebesparing, comfort verhoging en verduurzaming mee gerealiseerd worden.
Orange Climate bestaat uit OC Autarkis (PCM oplossingen), OC Verhulst (Luchtbehandelingskasten) en OC Waterloo (Luchtverdeelapparatuur).

Meer weten? Bezoek onze website voor meer informatie.

Op Building Holland 2019
Tijdens de beurs tonen wij ons PCM concept: de thermische accu waarmee gebouwen en woningen eenvoudig verduurzaamt worden. Energiebesparing en comfort verhoging staan centraal bij het toepassen van ons faseovergangsmateriaal.

Komende 10 jaar hebben wij gezamenlijk twee grote uitdagingen: het bufferen van duurzaam opgewekte energie/warmte en de grondstoffenschaarste. Voor beide uitdagingen hebben wij de oplossing. Bij interesse in energiebesparing, verduurzaming of circulariteit mag een bezoek aan onze stand niet ontbreken!

Talent opgelet!
Net klaar met de studie? Of op zoek naar een andere baan? Bezoek onze stand en ontdek hoe je met plezier naar het werkt kunt en je talent kunt blijven ontwikkelen.

Verder lezen

Stand: 12.12
Plattegrond


Orange Climate

Albert Einsteinweg 10
5151 DL Drunen

T: (0416) 67 22 00


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven