Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Oxycom

THINK FRESH

Oxycom begrijpt onze behoefte aan frisse en koele lucht. Daarom brengen we het naar de omgeving waarin we leven, ontspannen en werken. Ons doel is om door alle seizoenen heen een natuurlijk, fris en gezond binnenklimaat te creëren om je beter te laten voelen en beter te laten presteren.

 

Door middel van water, een van de krachtigste koudemiddelen in de natuur (R718), koelen we de lucht op een duurzame manier. Als water verdampt met een snelheid van 1 L/h creëert het 695 W aan koelvermogen waar conventionele airconditioningsystemen wel 250-300 W aan elektrisch vermogen vereisen om hetzelfde te bereiken. Oxycom heeft twee hoofdcomponenten ontwikkeld om het adiabatische koelproces te optimaliseren: Oxycell® en Oxyvap®. Die zijn de basis van onze eindgebruikersoplossingen: IntrCooll en PreCooll.

 

IntrCooll is een koelmachine dat voor schone en comfortabele binnenlucht in grote gebouwen zorgt. Het systeem kan grote hoeveelheden lucht koelen, verwarmen (IntrCooll 4Seasons), verversen en filteren, met 90 procent energiebesparing, lage toevoertemperaturen en buitengewoon lage bedrijfskosten.

PreCooll is een systeem dat een koel microklimaat voor een industrieel koelsysteem creëert.  Adiabatische koeling van de omgevingslucht voordat die het systeem binnenstroomt is de snelste wijze om tot 40 procent minder energie te verbruiken. Het systeem zorgt ook voor een langere levensduur van de apparatuur en voor lagere onderhoudskosten.

IntrCooll en PreCooll zijn beide hygiënische producten, dankzij het Duitse VDI 6022-hygiënecertificaat voor de Oxyvap®.

Onze producten helpen onze klanten wereldwijd om de optimale binnentemperatuur, -vochtigheid en -luchtkwaliteit te creëren. Dit alles met een zeer laag energieverbruik en het gebruik van circulaire technologie.

Verder lezen

Stand: 10.39
Plattegrond


Oxycom

T: +31 (0)572 349 400


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven