Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

PitPoint

Total, moederbedrijf van PitPoint, is een mondiale energieproducent en -leverancier, een toonaangevende internationale olie- en gasmaatschappij, en met SunPower en Total Solar een grote speler in de sector zonne-energie. Onze 98.000 medewerkers zetten zich in voor betere energie die veiliger, schoner, efficiënter en innovatiever is en die toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming is het een speerpunt van ons beleid te verzekeren dat onze activiteiten in meer dan 130 landen over de hele wereld voortdurend economische, sociale en milieutechnische voordelen opleveren.

PitPoint
PitPoint is een internationale leverancier van schone brandstoffen met als doel schadelijke emissies te voorkomen. PitPoint ontwerpt, bouwt, financiert, exploiteert en onderhoudt openbare en privé tankstations voor LNG, CNG, groengas, waterstof, en elektrische laadpunten, voor bedrijven en overheden. Met meer dan tien jaar ervaring als systems integrator beschikt PitPoint over de data, kennis en middelen om schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar te maken. Wij streven ernaar onze visie van 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk te maken door innovatie en samenwerking met onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat uw transitie naar zero emissie vandaag kan beginnen.

SunPower
Als één van 's werelds meest innovatieve en duurzame energiebedrijven, voorziet SunPower een uiteenlopende groep klanten van complete oplossingen en services op het gebied van zonne-energie. Residentiële klanten, bedrijven, overheden, scholen en nutsbedrijven over de hele wereld vertrouwen op SunPower's meer dan 30 jaar ervaring. Vanaf de eerste inwerkingstelling levert SunPower maximale waarde en uitmuntende prestaties gedurende de gehele levensduur van ieder zonne-systeem. SunPower, met de hoofdvestiging in Silicon Valley, heeft toegewijde en klantgerichte medewerkers in dienst in Afrika, Azië, Australië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Kijk voor meer informatie over hoe SunPower de manier verandert waarop onze wereld van stroom wordt voorzien op www.sunpower.com

Verder lezen

Stand: MP.
Plattegrond


PitPoint

Gelderlandhaven 4
3433 BJ Nieuwegein

T: +31304100800


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven