Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Primaned

Over Primaned
Primaned is een adviesbureau, gespecialiseerd in Project Controls voor constructie & engineering, petrochemische industrie, gezondheids- & farmaceutische industrie en overheid.
Project Controls is het deel van projectmanagement dat modelleert, monitort, analyseert en visualiseert om inzicht in het project te genereren dat resulteert in een betere besluitvorming, zodat maximale waarde wordt gecreëerd voor de belanghebbenden.
Primaned richt zich op het verbeteren van het Maturity Level op Project Controls binnen de kennisgebieden:

Primaned biedt een breed scala aan oplossingen binnen ons expertisegebied, verdeeld over vier categorieën:
• Onze Project Controls Consultants helpen onze klanten het volgende volwassenheidsniveau van project controls te bereiken door het implementeren van best practice processen en -oplossingen.
• De Primaned Academy biedt een breed scala aan trainingen die uw projectteam in echte project controls professionals kunnen veranderen.
• Als organisatie vertrouwen we in de markt. Primaned heeft een breed scala aan Tools en oplossingen. Primaned de Europese Reseller and Implementatie-partner voor PMWeb en Primavera. Goede voorbeelden zijn te vinden in planning, risico en constructie management informatie systemen.
• Primaned Projectadvies heeft meer dan 50 hoogopgeleide planning engineers in dienst die op projectbasis door onze klanten worden ingehuurd om hen te adviseren en te ondersteunen bij het verbeteren van hun projecten.
Wij geloven dat onze passie en onze creativiteit onze klanten kunnen helpen om projectinzicht te leveren.
Delivering Project Insight

Verder lezen

Stand: 12.56
Plattegrond


Primaned

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven