Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Rabobank

Als partner van Building Holland sponsort de Rabobank de Innovation Challenge. Met deze Award stimuleert Rabobank de innovatie in de gehele keten. Roel van de Bilt, directeur Real Estate Finance bij de Rabobank vindt het belangrijk dat bedrijven in de bouw kunnen groeien door verduurzaming en technologische innovaties, zodat ze goedkoper produceren, sneller opleveren en duurzaam kunnen bouwen om op deze manier tot een beter eindproduct te komen. “Het onderscheidend vermogen en het rendement van de bouwsector wordt steeds vaker bepaald door de mate waarin men in staat is te innoveren en samen te werken. Met de samenwerking met Building Holland en deze prijs willen we de bouwsector stimuleren actief te innoveren op de gebieden circulariteit, digitalisering en energietransitie.”

 

Rabobank Innovation Challenge 2019

Daarom daagt Building Holland en Rabobank organisaties uit om hun Innovaties kenbaar te maken en aan te melden voor de Rabobank Innovation Challenge. Met de uitreiking van de Rabo Innovation Award willen we betekenis belonen. Betekenis die innovaties hebben voor het direct of het indirect oplossen van die maatschappelijke vraagstukken. Het mogen zijn: nieuwe materialen, producten, productietechnologieën, concepten, businessmodellen of zelfs complete proposities. De jury zal ze beoordelen op impact, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en klantwaarde. Nieuw in 2019 is dat er een Award wordt uitgereikt in drie categorieën: Digitalisering, Circulariteit en Energietransitie.

 

Meer informatie >>

Direct inschrijven >>

Verder lezen

Rabobank

Croeselaan 18
3521 CB Utrecht

T: 31 (0) 088 7226 666

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven