Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Honeywell B.V. | Saia Burgess Controls

Honeywell The Power of Connected | Totaaloplossingen voor Energiemanagement | “Van meter tot Cloud”/ Saia Burgess Controls

 

Het uitgebreide programma van gebouw automatiseringssystemen van Saia Burgess Controls biedt eigenaren en managers de mogelijkheid om de beste oplossing te kiezen voor hun specifieke behoeften. Deze schaalbare oplossingen vormen de basis van een geïntegreerd energiebeheer voor meer dan 100.000 gebouwen over de hele wereld.

Het portfolio van software en bedieningselementen voor gebouwautomatisering vormt de ruggengraat van het Internet of Things. Deze geavanceerde oplossingen zijn de bouwstenen waarmee gebouwen slimmer, veiliger en efficiënter kunnen worden gemaakt.

 

Saia Burgess Controls ontwikkelt en produceert verbruiksregistratie- en energiemanagementsystemen, besturingssystemen, oplossingen voor bediening en visualisatie, engineering- en programmeertools. Ontwikkeling vindt plaats in eigen huis, waardoor SBC onafhankelijk is van externe leveranciers en het mogelijk is om technologische voorsprong te behouden. Daarbij is SBC in staat om flexibel in te spelen op de behoeften van individuele gebruikers.

 

De producten staan hoog aangeschreven om hun kwaliteit, innovatie, levensduur en de wereldwijd geroemde Zwitserse precisie. Aansprekende voorbeelden: Saia PCD® Supervisor/Energy Vision, Saia kWh meters en Saia PCD® Energy Controller met standaard aanwezige webserver en FTP-server, Web-HMI en open communicatie op basis van technologiestandaards.

 

 

Verder lezen

Stand: 12.39
Plattegrond


Honeywell B.V. | Saia Burgess Controls

Hanzeweg 12C
2803 MC Gouda

T: (0182) 54 315 4


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven