Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Soprema

Bescherming van gebouwen kunt u overlaten aan SOPREMA. Als één van de wereldmarktleiders op het gebied van productie en levering van waterdichtings- en isolatieoplossingen is SOPREMA een vertrouwde partij met meer dan 100 jaar kennis en ervaring.

COMPLEXE VRAAGSTUKKEN

Techniek wordt steeds complexer, productgroepen steeds uitgebreider en regelgeving steeds ingewikkelder. Deskundig en goed advies; van een specialist, is dan ook altijd een waardevolle aanvulling op uw project. SOPREMA is gespecialiseerd in dit soort vraagstukken en helpt u graag verder. Van bestekteksten tot training on the job en van (technische) productinformatie tot een uitgebreid garantieprogramma.

SOPREMA GAAT VERDER..

In 2007 werd Troelstra & de Vries officieel overgenomen door het franse familiebedrijf SOPREMA. Een toegevoegde waarde in een zeer enerverende en uitbreidende markt. Troelstra & de Vries is sinds jaar en dag een begrip in dakdekkend Nederland. Topproducten als GARANTGUM en APAX worden in het friese IJlst al tientallen jaren geproduceerd. Evenals Unicoat en Varyflex. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ook service, flexibiliteit en een klantgerichte aanpak zijn zeker geen vreemde woorden voor de medewerkers van dit bedrijf.

VOOR DE COMPLETE BOUWSCHIL

Door de komst van SOPREMA werd het productassortiment van ons bedrijf gestaag uitgebreid. Bitumineuze- en synthetische dakbedekkingsmembranen en zonne-energie oplossingen maken tegenwoordig deel uit van het assortiment. Niet alleen voor (platte) daken heeft SOPREMA een passende oplossing. Ook op het gebied van betonrenovatie, parkeergarages, galerijen en balkons biedt het bedrijf een totaal pakket vloeibare waterdichtingsoplossingen op basis van PMMA en PU. Voor vloer, gevel en muur isolatie kunt u eveneens bij SOPREMA terecht. Het assortiment EFYOS met onder andere PIR/PUR en XPS isolatie biedt u op (bijna) iedere vraag een passend antwoord.

NATUURLIJK

Alvast een tipje van de sluier: Ontdek tijdens Building Holland ons complete aanbod natuurlijke isolatiematerialen!

 

Verder lezen

Stand: 11.21
Plattegrond


Soprema

Geeuwkade 21
8650 AA IJLST

T: (0515) 53 30 00


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Linkedin   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven