Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

BZW Holland

Veelzijdig, deskundig, flexibel en vertrouwd.

De kernwoorden van ons bedrijf. Al meer dan 45 jaar bieden we onze diensten aan als leverancier van professionele bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren, installatiemateriaal, sanitair, klimmaterieel, verf, kleding en leidingsystemen. St. Middelkoop en Zn. B.V. gaat verder waar een ander stopt. Een uniek bedrijf met een enorm assortiment dat bestaat uit ruim 25.000 artikelen.

We hechten grote waarde aan een hoogwaardig productniveau en kritische materiaalkeuze. Een snelle en optimale dienstverlening kenmerkt onze manier van werken. Persoonlijk contact staat hierbij centraal. Wij willen onze klanten echt leren kennen. Bovendien leren wij weer van de klant. Met onze 3 vestigingen in het midden van Nederland: Buurmalsen, Zaltbommel en Werkendam staat dagelijks een team van circa 50 professionele vakmensen voor je klaar. Je kunt met een gerust hart ieder technische probleem bij ons neerleggen. Wij doen er alles aan om dit voor je op te lossen!

Welkom! Zowel online als offline.

Verder lezen

Stand: 12.55
Plattegrond


BZW Holland

Lingedijk 7
4197 HA Buurmalsen

T: (0418) 68 49 44

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven