Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

STEINEL

STEINEL is de uitvinder van de sensorlamp en pionier in het toepassen van de hoogfrequent technologie in professionele lichttoepassingen. Zo heeft STEINEL als eerste producent de HF-technologie voor het registreren van bewegingen in ruimtes en gebouwen toegepast en onzichtbaar geïntegreerd in haar lampen. Op dit gebied is STEINEL wereldwijd marktleider. Ook met het toepassen van de modernste led-technologie in combinatie met sensortechniek is STEINEL wereldwijd de nummer een.

Voor architecten, lichtspecialisten, elektriciens en adviseurs over de hele wereld zijn de intelligente producten en goed doordachte systeemoplossingen van STEINEL Professional de eerste keus. Ze bewijzen zich in alle ruimtelijke situaties dankzij hun uitstekende mogelijkheden, robuuste duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn ze erg eenvoudig te bedienen en makkelijk te monteren. Hierdoor maken de producten van STEINEL Professional het leven van zowel gebruikers als van vakmensen aangenamer en veiliger.

Verder lezen

Stand: 12.23
Plattegrond


STEINEL

De Scheper 402
5688 HP Oirschot

T: +31 499 57 18 10


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app



Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven