Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Stylerz24

Als decorateur hebben wij jarenlang ervaring met het maken van prachtige zijden arrangementen op maat.Onze Stylerz24 winkels zitten gevestigd in het World Fashion Centre te Amsterdam.

Zo kunnen wij o.a. ook sfeermaker zijn van winkels, showrooms, kantoren en horecagelegenheden,beurzen en woningen! Maar ook bruiloften... Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Zowel de kwaliteit van de producten die wij verkopen als de kwaliteit van de service die wij leveren. Wij bieden u producten aan van hoogstaande merken die bekend staan om duurzaamheid en kwaliteit. Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De bloemenwinkel van Stylerz24 is een moderne en trendy bloemenwinkel te Amsterdam, waar met passie en bevlogenheid, zowel voor particulieren als business to business, schitterende bloemcreaties worden samengesteld.

Naast decoraties kunt u ook terecht voor uw winkelinterieur op maat. Zowel zakelijk als privé is Stylers24 zeker een bezoekje waard. Ook tijdens special evenementen, en beurzen die in het WFC georganiseerd worden, bent u bij Stylerz24 van harte welkom.

Verder lezen

Stand: 10.24
Plattegrond


Stylerz24

Koningin Wilhelminaplein 13
Toren 1 showroom 005

T: (06) 23 48 57 91


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven