Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Termokomfort Europe B.V.

Termokomfort® is systeemhouder, ontwikkelaar en producent van verschillende zeer hoogwaardig kwalitatieve isolatiematerialen en isolatiesystemen, met o.a. Termparels® en BiofoamPearls® voor dak- en spouwisolatie als bodem- en vloerisolatie met Bodemhygrolatie®

Isoleren is vakwerk. Termokomfort® levert haar isolatiesystemen uitsluitend aan een selectief netwerk van isolatieprofessionals. Het is niet mogelijk om alleen de afzonderlijke producten van Termokomfort® af te nemen maar enkel het complete isolatiesysteem. Dus ook het bindmiddel voor de Termoparels® en de machines om de producten te verwerken. Op die manier is Termokomfort® in staat om de allerhoogste kwaliteit te waarborgen en de meest optimale isolatiegraad te behalen.

Wij willen u dit jaar graag kennis laten maken met de revolutionaire mortelvrije bouwwijze

van SBS SnelBouwSysteem samen met ons naadloos aansluitende Termokomfort®-isolatiesysteem.

Het bouwsysteem van SBS bestaat uit traditionele elementen zoals de gevelstenen buitenmuur die via spouwankers gehecht wordt aan een binnenmuur.

In 2016 zijn wij met SBS een samenwerking aangegaan die perfect past bij onze duurzame strategie. 

In het kader van een duurzame samenleving is de aandacht voor andere energiebronnen groot. Door gebouwen goed 'in te pakken' kunnen energieverliezen tot een minimum worden beperkt. Zo kan het energieverbruik voor verwarming van gebouwen tot meer dan de helft worden teruggebracht, zodat de uitstoot van schadelijke verbrandingsgassen aanzienlijk wordt beperkt. Door goed te isoleren stijgen zowel de kwaliteit als de waarde van de woning.

EPS (geëxpandeerd polystyreen) wordt geproduceerd met een minimale inzet van grondstoffen en bestaat enkel uit milieuverantwoorde componenten. 

BioFoamPearls® is een gepatenteerd isolatiemateriaal dat vergelijkbaar is met EPS. Het heeft vrijwel dezelfde eigenschappen als EPS en wordt vervaardigd uit melkzuur.

BioFoamPearls® is wereldwijd de eerste biologische schuimisolatie dat het Cradle-to-Cradle certificaat heeft verkregen. Geheel volgens het Cradle-to-Cradle-principe kunnen BioFoam®-producten zonder kwaliteitsverlies oneindig worden hergebruikt. Met BioFoam® wordt ook de

CO2-uitstoot drastisch verminderd. De energiebehoefte voor de productie is het laagste van alle isolatiematerialen die bovendien grotendeels duurzaam wordt opgewekt.

Verder lezen

Stand: 11.058
Plattegrond


Termokomfort Europe B.V.


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven