Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Trilux C.V.

TRILUX, Simplify your Light

Met het hoofdkantoor in Arnsberg (Sauerland) is de TRILUX-groep een van de grotere familie ondernemingen van Duitsland. TRILUX bestaat al meer dan 100 jaar en is meerdere malen onderscheiden als een van de meest innovatieve organisaties. Internationaal werken ruim 5.500 medewerkers via 45 lokale organisaties en partners in 50 landen

De TRILUX-groep omvat meerdere divisies waarvan de belangrijkste zich richten op de ontwikkeling, de productie, de verkoop en implementatie van duurzame toepassingen op het gebied van professionele functionele ledverlichting.

Als leverancier van duurzame en innovatieve verlichtingssystemen behoort TRILUX in Europa tot de absolute top. Het servicepakket omvat naast de levering van energie-efficiënte verlichtingsoplossingen voor o.a. kantoren, winkels, zorginstellingen, onderwijs, logistiek en de industrie ook  diensten zoals advisering, planning, nazorg en - indien gewenst -  de volledige montage en diverse financieringsconstructies van een project. Met als leidraad de claim “Simplify your light” streeft TRILUX naar het vertalen van complexe verlichting producten en processen tot duurzame  oplossingen en daarbij  de klant te ontzorgen.

TRILUX BENELUX richt zich met name op professionele binnen – en buitenverlichting. De markt wordt bedient vanuit kantoren in Amersfoort, Mechelen (BE) en Namen (BE). Vanuit deze vestigingen ondersteunen  specialisten lokale klanten en relaties bij de keuze van de meest duurzame oplossing. TRILUX heeft in de Benelux over de laatste 20 jaar vele duizenden projecten succesvol afgerond en aansprekende referenties opgebouwd.

Voor meer informatie over TRILUX, LED- of andere professionele verlichting ga naar www.trilux.nl  of stuur een email naar info@trilux.nl of neem contact op via 033-4557710.

Verder lezen

Stand: 11.22
Plattegrond


Trilux C.V.

T: +31 33 4 55 77 10


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven