Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Trilux C.V.

TRILUX is een van de drie grootste producenten van armaturen in Europa en is marktleider in Duitsland. Naast de levering van armaturen omvat het serviceaanbod: lichtadvies, lichtplanning, lichtmanagement, montage, installatie en onderhoud. Daarnaast biedt de onderneming verschillende intelligente verlichtingsdiensten aan, waaronder licht- en energiemoni-toring. Er zijn ook verschillende nieuwe betalingsmodellen beschikbaar, waaronder een circulaire pay-for-use-model. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5.500 medewerkers in dienst.

Als Duits familiebedrijf - opgericht in 1912 - staat kwaliteit altijd voorop. De expert op het gebied van professionele verlichtingsoplossingen en LED-verlichting biedt klanten een energie-efficiënte en toekomstgerichte lichtoplossing op maat. TRILUX wijst hen de weg in het enorme aanbod van (LED-)lichtoplossingen. De onderneming doet dit voor de markten industrie, kantoren, educa-tion, retail en zorg.

Om voorop te blijven lopen, werkt TRILUX met een eigen laboratorium en kenniscentrum aan continue innovatie. Deze innovatie komt ook tot uiting in de in 2010 opgerichte TRILUX Akademie. Daarmee deelt TRILUX zijn kennis - via opleidingen en cursussen - met zijn klanten.

Verder lezen

Stand: 11.22
Plattegrond


Trilux C.V.

T: +31 33 4 55 77 10


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven