Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

TVVL

TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging functioneert als een knooppunt. Zij maakt de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis delen, ontwikkelen en overdragen.

Dit doen we onder andere door kennis aan te bieden in cursussen, workshops en trainingen, de (online) kennisbank en TVVL-Magazine. TVVL organiseert vernieuwende en inspirerende evenementen, (regio)bijeenkomsten en congressen. Daarnaast biedt TVVL in de Expertgroepen de mogelijkheid gedachten en ideeën door te ontwikkelen.

Opgericht in 1959 telt TVVL inmiddels ruim 1000 persoonlijke- en 500 bedrijfsleden. Aangesloten zijn specialisten zoals technisch adviseurs, installateurs, wetenschappelijke onderzoekers, architecten, fabrikanten, leveranciers, eigenaren en gebruikers van gebouwen en studenten.

 

Verder lezen

Stand: 12.09
Plattegrond


TVVL

T: 088 401 06 00


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven