Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Vaillant en AWB

Vaillant

Vaillant is een merk van de Vaillant Group en biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak.

De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Met verwarmingstechnologie als kerntaak is de Vaillant Group de op een na grootste fabrikant in Europa. Bovendien is zij actief in technologieën als ventilatie en airconditioning. De Vaillant Group ontwikkelt en vervaardigt haar producten en diensten in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Slowakije, Turkije en China. Zij is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen met eigen nationale verkoopbedrijven en exporteert naar ruim 60 landen.

De Vaillant Group is voor een belangrijk deel gericht op producten en systemen die gebruik maken van nieuwe energiebronnen. De vraag naar deze producten is groeiende in heel Europa. Dit geldt vooral voor de warmtepomp die de warmte van de aarde of de omringende lucht benutten en voor zonneboiler systemen. Een andere belangrijke pijler is hybride systemen. Deze combineren nieuwe energiebronnen met andere verwarmingstechnologieën om zeer efficiënte en intelligente systemen te creëren.

Voor de Vaillant Group, één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningtechnologieën, is duurzaamheid een speerpunt. Verwarming en klimaat zijn onafscheidelijk. De moderne verwarmingstechnologie kan al vandaag een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming.

Verder lezen

Stand: 12.53
Plattegrond


Vaillant en AWB

Paasheuvelweg 22
1105 BJ Amsterdam

T: 020- 565 9400

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven