Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Verosol

Verosol, specialist in ontwerpen en produceren van functionele stoffen voor binnenzonwering. Oprichter Cornelis Verolme richtte in 1965 het metalliseerbedrijf Verosol op en ontwikkelde een specialistisch productieproces, wat vandaag de dag nog steeds uniek is. Het aanbrengen van een microscopische laag van aluminium op textiel, om thermische eigenschappen op textiel te krijgen. Verosol is de uitvinder van gemetalliseerde textiel. Verosol Fabrics is continu bezig te innoveren en de hoogste prestaties te krijgen op het gebied van warmt en daglichtregulering. Dit ter verbetering van het leefcomfort en creatie van een duurzame bouwomgeving. Verosol Fabrics, met hoofdkantoor in Eibergen, heeft assemblage en verkoopvestigingen in Nederland, Australië en Spanje en een wereldwijd licentienetwerk voor wereldwijde distributie. Daarnaast werkt Verosol Nederland met een landelijk dekkend dealernetwerk waarmee de consumentenmarkt met Verosol eindproducten, met name plisségordijnen en rolgordijnen, wordt voorzien.

De Verosol Group is onderdeel van Kvadrat Denemarken, een toonaangevend bedrijf op gebied van hoogwaardig designtextiel.

Verder lezen

Stand: 11.60
Plattegrond


Verosol

Kiefte 17
7151 HZ Eibergen

T: +31 545 46 45 00


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet app


Social Media

Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven