Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Vialis

Wij maken infrastructuur intelligent

Al bijna honderd jaar is Vialis werkzaam in het domein infrastructuur en mobiliteit. Een omgeving die sindsdien volledig veranderd is. Zeker de laatste jaren hebben we te maken met uitdagingen én kansen die vragen om expertise en intelligente oplossingen.

Een bevlogen, betrokken en betrouwbare solution provider
Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waar we ons bij Vialis voor inzetten. We zijn een bevlogen, betrokken en betrouwbare solution provider die hen ontzorgt met geïntegreerde oplossingen voor complexe vraagstukken in het domein infrastructuur en mobiliteit.

Dankzij onze verkeerskundige en technologische kennis en ervaring, en vanuit een ketenoverstijgende benadering, kunnen wij klanten doelgericht en toekomstgericht adviseren over de complexe vraagstukken waarvoor zij zich gesteld zien.

We ontwikkelen integrale oplossingen voor het managen van verkeersstromen op de weg en het water. We ontwerpen, realiseren en beheren intelligente en robuuste systemen voor complexe tunnels, bruggen, sluizen, stuwen en waterzuiveringen. We borgen hun veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid. We beschikken over een breed dienstenportfolio met een groot aantal in eigen beheer ontwikkelde oplossingen.

We beheersen alle onderdelen van de keten, hebben de controle over alle aspecten en nemen dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze oplossingen. Een verantwoordelijkheid waar we ons via prestatie- en dienstverleningscontracten ook op vastleggen.

Voor meer informatie: www.vialis.nl

Verder lezen

Stand: MP. 10.022
Plattegrond


Vialis

Loodsboot 15
3991 CJ Houten

T: (030) 694 35 00

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven