Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Viessmann

De Viessmann Group is een internationaal toonaangevende fabrikant van verwarmingssystemen.

Tot het Viessmann complete programma behoren hangende HR-ketels van 1,9 tot 150 kW en staande HR-ketels van 3,8 tot 6,600 kW alsook WKK's voor de werking met aard- of biogas van 1,0 tot 530 kWel resp. 5,3 tot 660 KWth.

Het aanbod duurzame energiesystemen omvat thermische zonne-energie-installaties, verwarmingsondersteuning en koeling voor gebouwen, speciale verwarmingsketels en stookinstallaties van 4 tot 50 MW voor kloofhout, houtsnippers en houtpellets, warmtepompen van 1,7 tot 2.000 kW voor gebruik van warmte uit de aarde, het grondwater of de omgevingslucht, ijsbuffersystemen van 6 tot 17 kW alsook fotovoltaïsche systemen.

Daarnaast beschikt Viessmann over een compleet aanbod op het gebied van biogastechnologie; van projectontwikkeling en engineering, tot ressource management en de bedrijfsvoering. Met een volledig nieuw concept biedt de onderneming haar WKK Vitobloc nu ook met leveringsovereenkomst voor milieuvriendelijk bio aardgas als pakket aan. Daardoor is naast de milieuontlasting het economische aspect voor de gebruiker bijzonder lucratief.

Viessmann is ook één van de toonaangevende Europese fabrikanten van innovatieve koeloplossingen. Tot het productaanbod behoren koel- en diepvrieskasten met centrale koeling en plug-in versies, lamellengordijnen, samengestelde installaties, temperatuurgestuurde koelruimten, koelcellen en –aggregaten, alsook accessoires en dienstverlening rondom de montage en het onderhoud. Dankzij een sterk partnernetwerk biedt de Viessmann Group haar klanten complete koeloplossingen.

De productieplaatsen in Duitsland en Finland beschikken over een lange ervaring op het gebied van koudetechniek. Van deze bundeling van kennis en kunde profiteren vooral die klanten, die complete koeloplossingen van één enkele leverancier willen hebben.

Verder lezen

Stand: 10.16
Plattegrond


Viessmann

Lisbaan 8
2908 LN Capelle a/d IJssel

T: (010) 458 44 44


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven