Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Vis Groep

De Vis Groep is een technische service verlener in de wereld van bouw, installatietechniek, energie en industrie. Voor ons managementsysteem hebben wij het ISO 9001 certificaat zodat onze relaties verzekerd zijn van een hoge kwaliteitsstandaard. 

Onze organisatie bestaat uit operationele bedrijven op het gebied van diamantboor- en zaagtechniek, brandwerend afdichten, saneren en amoveren. Bovendien hebben wij in Slijpservice West een handelstak in gereedschappen, slijpservices en PBM's. 

Als ondersteuning van de operationele bedrijven hebben wij een service organisatie welke bestaat uit de Vis Academy, het Vis Ingenieursbureau en ons InnoLab. De Academy borgt alle opleidingen in de Vis Groep (voor nieuw personeel, bestaand personeel en onze flexibele schil). Het ingenieursbureau is voor alle technische support van de operationele bedrijven. Het InnoLab is ons creatieve laboratorium waar wij werken aan de innovaties van morgen. Hierrmee kunnen wij onze relaties support geven op een niveau welke uniek is in onze branche. 

Ons duurzaamheidsbeleid is vergaand. Voor de resultaten zal ieder jaar een duurzaamheidsrapport verschijnen waardoor onze prestaties ook openbaar worden. Wij hebben als enige partij in onze branche het ISO 14001 certificaat en het CO2 certificaat (Milieu). 

Voor een folder met meer informatie over de Vis Groep kunt u deze PDF downloaden. 

Verder lezen

Stand: MP. 12.69
Plattegrond


Vis Groep

Klopperman 6
2292 JD Wateringen

T: (0)174-285100


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven