Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

VolkerWessels

VolkerWessels: van bouwaannemer naar kennispartner in levenskwaliteit

VolkerWessels is een toonaangevende beursgenoteerde onderneming. De kracht van VolkerWessels schuilt in de diversiteit van onze 120 ondernemingen. Regionale bouwondernemingen met lokale naam en faam. Samen ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren we de gebouwde omgeving. Het liefst doen we dat door onze kracht te laten zien: meerdere VolkerWessels-ondernemingen werken samen aan één project.

Innovatie

Duurzaamheid is bij VolkerWessels de motor van innovaties. Als bouwconcern kunnen we een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid door nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is de circulaire Bouwhub in Amsterdam. Vanuit de BouwHub wordt het totale logistieke proces van de bouwketen (van leverancier tot bouwplaats) gemonitord en gecoördineerd. De leveranciers worden zonder wachttijden gelost, de leveringen worden geconsolideerd tot dagpakketten en worden op de meest slimme manier naar de bouwprojecten in de binnensteden vervoerd. Maar ook met het Madaster Materialenpaspoort, energieneutrale infrastructuur, plastic roads en een biomakerij werken we aan het realiseren van onze visie: ‘Bouwen aan een betere levenskwaliteit’.  

Levenskwaliteit
Wij zijn ervan overtuigd dat de cruciale stap naar duurzaamheid gedragsverandering is, zowel van onze opdrachtgevers als onze eigen mensen en het management. We merken dat mensen binnen en buiten ons concern duurzaamheid meer en meer als een kans gaan zien in plaats van een verplichting. Voor ons is deze mentaliteitsverandering een kans. We willen namelijk niet alleen de rol van aannemer maar ook van kennispartner. De kennispartner in levenskwaliteit.

Building Holland 2019

Op Building Holland laten we bezoekers zien en ervaren wat VolkerWessels doet op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Met onze 15 meest toonaangevende innovatieve projecten geven we een kijkje achter de schermen. Gedurende het event hebben wij ook gastsprekers uitgenodigd. Inspirerende en bevlogen sprekers die vertellen over hun visie op duurzaamheid. Nieuwsgierig? Bezoek onze stand en ervaar het zelf!

Verder lezen

Stand: 10.21
Plattegrond


VolkerWessels

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven