Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

E-Power Tower

De E-Power Tower is een stapelbare energieopslag dat per 2 kWh is uit te breiden. Het is mogelijk om 2 kWh tot wel 100 kWh energie op te slaan. De E-Power Tower is te koppelen met elke omvormer, dit zorgt ervoor dat de E-Power Tower kan functioneren in elke situatie. Denk bijvoorbeeld aan een thuisbatterij om je opgewekte energie in op te slaan, een back-up systeem voor als de stroom uitvalt, een groene aggregaat om ervoor te zorgen dat je energie hebt waar je maar wilt, of een offgrid systeem bijvoorbeeld voor in de camper of caravan.

 

Onze E-Power Tower is extra goed voor het milieu. Dit komt door de accu's die wij gebruiken. Onze accu's komen uit elektrische auto's. Als een accu niet meer geschikt is voor een elektrische auto is de accu nog zeer geschikt om te functioneren als energieopslag. Dit komt doordat de accu's in onze producten minder intensief gebruikt worden(druppelladen) vergeleken met de accu's in een elektrische auto. Hierdoor kan de accu in onze producten nog jaren mee en halen wij er uit wat er in zit. Geen energie gaat meer verloren dankzij onze accu’s. (Wij geven 7 jaar garantie op de accu's).

 

Wij zullen ons product op de Building Holland beurs voor het eerst presenteren aan een groot publiek en zullen dit met een feestelijke opening vieren! De opening van ons product zal 9 april om 12:00uur zijn. Komt u ook?

Verder lezen

Stand: MP.10.13
Plattegrond


E-Power Tower

De Corantijn 29
1689 AN ZWAAG

T: 0229 284 700

Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?

Via de Building Holland Match & Meet app heeft u de mogelijkheid om met aantrekkelijke zakenpartners in contact te komen. Zowel bezoekers van Building Holland als exposanten bevinden zich op de Match & Meet app.
 

Naar de Match & Meet appOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven