Partners Building Holland Digital

  

Partners

Dit zijn de sponsoren van de derde editie van Building Holland Digital, die geheel in het teken staat van Circulariteit, Energietransitie en Slim & Gezond. Ze zijn te bezoeken en te bevragen op 27 tot en met 29 oktober. Net als op een fysiek event hebben ze een eigen stand, waar je op kunt lopen, je vragen kunt stellen en je kunt laten verrassen door slimme, innovatieve en mooie oplossingen.

ABN AMRO Duurzame 50

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector.

BouwLab Live!

BouwLab R&Do is een innovatiehub die nieuwe bouwtechnologieën toegankelijk maakt voor elke partij die zich hierin wil verdiepen, een testcase wil doen of een daadwerkelijk pilotproject wil oppakken.

BZW Holland

BZW Holland is de distributeur van Gramitherm en ATI in Nederland. Volgens gepatenteerd Zwitserse technologie wordt in onze fabriek in België grasvezel omgezet in isolatiepanelen.

Carrier

De experts van Carrier bieden duurzame oplossingen door levering van energie-efficiënte producten, regelsystemen voor gebouwen en energiediensten aan klanten in de utiliteitsbouw. 

Circulair Biobased Delta

Stichting Circular Biobased Delta versnelt de transitie richting een circulaire biobased economie door projecten te initiëren en bedrijven te inspireren richting vergroenen en verdienen.

Cirkelstad

Cirkelstad Coöperatie U.A. staat voor een systeemaanpak om doorbraken te forceren naar een blijvende nieuwe (markt)logica in de bouw. 

Croonwolter&dros | TBI

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. 

DGMR

Onze overtuiging is dat mensen het beste tot hun recht komen in een duurzame, veilige en gezonde omgeving. Al 40 jaar dagen we onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. 

Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. 

Expo Flora

Expo Flora is creatief partner voor beurzen, evenementen, congressen en festivals. Met een uitgebreid assortiment aan beplanting, bloemdecoratie, meubilair en onze Block – en Expo Wall Systeem kunnen wij diverse ruimtes sfeervol inrichten.

Finder Relais

Finder is al ruim 65 jaar relaisspecialist en biedt inmiddels meer dan alleen relais. Wereldwijd worden 12.500 verschillende producten aangeboden.

Gamechangers

Gamechangers in de bouw en infra.

Grundfos

Grundfos is een wereldwijde marktleider in pompoplossingen en trendsetter in watertechnologie. 

Gemeente Almere

Instagrid

nstagrid is a specialist in high-power portable battery systems. We enable reliable and efficient access to clean and affordable electricity for anyone, anywhere and anytime.

Olbecon

Onze ambitie is een partner te zijn voor de Nederlandse bouwmarkt van steenachtige vloer- en wandoplossingen, waarbij Olbecon Betonconstructies B.V. waarde creëert die resulteert in tevreden / betrokken belanghebbenden

Orange Climate

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen en bedrijven. 

Rabobank

Constant innoveren is essentieel in de bouwsector. Met de Rabobank Innovation Challenge stimuleren Rabobank en Building Holland de innovatie in de gehele bouwsector.

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is al meer dan 138 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. 

Saint-Gobain Solutions

Onze oplossingen dragen bij aan een comfortabele en duurzame leefomgeving. Wij streven ernaar uw bouwpartner van morgen te zijn. 

SchilderScholte

We ontwerpen vanuit een mensgerichte visie; ‘Ruimte is Emotie’. Een doelgerichte dialoog met de opdrachtgever en/of gebruiker is daarbij onmisbaar. Oriëntatie, materiaaluitdrukking en kleurgebruik spelen een belangrijke rol in onze werkwijze.

Thomsa Glass

Thomsa Glass vertegenwoordigt unieke architecturale glasproducten en -systemen , met de focus op SMART GLASS producten voor duurzame en energiebesparende oplossingen.

TVVL

TVVL is het platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. 

UOBO

De Uniforme Objecten Bibliotheek (UOB) is een branche initiatief vanuit FME-FEDET, Ketenstandaard, Techniek Nederland en 2BA

en maakt “Data gedreven BIM” voor steeds meer processen mogelijk.

VBI

Als producent van innovatieve prefab vloersystemen biedt VBI industrieel maatwerk om samen met alle partijen in de keten te bouwen aan de toekomst. 

VNconstructeurs

VNconstructeurs is dé branchevereniging van constructeurs in Nederland. Wij bundelen de krachten van constructeurs werkzaam in alle geledingen van de bouw. 

Registreer je nu!

Scroll naar top