Persberichten

Op deze pagina staan persberichten Building Holland 2020

15 april 2020

Building Holland op 27, 28 en 29 oktober 2020 in RAI Amsterdam

De exacte datum van Building Holland is bekend: dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 oktober 2020 in RAI Amsterdam. Eerder liet organisator Easyfairs weten het event als gevolg van het coronavirus te verplaatsen van eind maart naar de laatste week van oktober. Ook in de komende jaren vindt Building Holland eind oktober/begin november plaats.
Download het persbericht

11 maart 2020

Building Holland 2020 verplaatst vanwege coronavirus

Het innovatie event Building Holland dat gepland stond op 24, 25 en 26 maart 2020 in RAI Amsterdam wordt verplaatst naar 27, 28 & 29 oktober 2020 vanwege het coronavirus. Partners van Building Holland steunen en waarderen dit besluit. 
Download het persbericht

 

19 december 2019

Building Holland presenteert duurzame oplossingen 2030

Tijdens Building Holland 2020 in RAI Amsterdam worden duurzame oplossingen voor 2030 gepresenteerd. De Nederlandse bouw-, installatie- en vastgoedsector staat de komende decennia voor grote uitdagingen om Nederland te verduurzamen. De energietransitie naar een gasloos Nederland en het hergebruik van grondstoffen zijn daarvan de twee meest in het oog springende voorbeelden. Building Holland speelt hier nadrukkelijk op in. Het presenteert oplossingen, nieuwe concepten en laat zien welke samenwerkingsvormen nodig zijn.
Download het persbericht

 
2 februari 2020
AZEB slotcongres over praktische route naar een betaalbare BENG
Op 24 maart wordt op het AZEB slotcongres de AZEB routekaart gelanceerd. Het congres is een van de vele activiteiten van het innovatie event Building Holland dat op 24, 25 en 26 maart wordt gehouden in RAI Amsterdam. Het congres staat in het teken van structurele kostenreductie en kwaliteitsverbetering van energieneutraal bouwen.
Download het persbericht
 
4 februari 2020

Nominaties Rabobank Innovation Challenge 2020 bekend
De jury heeft de vijftien genomineerden van de Rabobank Innovation Challenge bekendgemaakt. Verdeeld over drie categorieën heeft de jury 89 inzendingen beoordeeld. De jury is onder de indruk van de hoeveelheid en kwaliteit van de inzendingen en heeft na intensief beraad de genomineerden gekozen. Per categorie zijn er vijf genomineerden die op 12 februari voor de jury gaan pitchen. De winnaars worden bekend gemaakt op de eerste dag van het innovatie event Building Holland dat op 24, 25 en 26 maart 2020 wordt gehouden in RAI Amsterdam.
Download het persbericht

 

5 februari 2020
Waterstof voor Dummies op Building Holland

Scheikundige Fenna van de Watering kan eindeloos en vol enthousiasme vertellen over de mogelijkheden van waterstof. Dat gaat ze ook doen op Building Holland. De titel van haar sessies smaakt naar meer: Waterstof voor Dummies. “We staan aan de vooravond van een grote revolutie, ik ben benieuwd waar we over tien jaar staan. Ik ben overtuigd van de potentie die waterstof kan hebben in de energietransitie.“
Download het persbericht

 

6 februari 2020

Duurzaamheidoffensief op Building Holland
Op het green Tie gala wordt het startschot gegeven voor een nieuw duurzaamheidsoffensief. Het gala is onderdeel van het innovatie event Building Holland 2020, dat op 24, 25 en 26 maart in RAI Amsterdam wordt gehouden. Op het Gala wordt de ABN AMRO Duurzame 50 bekend gemaakt. De presentatie is in handen van TV-meteoroloog Helga van Leur.
Download het persbericht

Scroll naar top