018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | 2 tot en met 4 november 2021 – RAI Amsterdam

Woensdag 28 oktober - Programma Cirkelstad

28 oktober 2020

Dit kun je allemaal doen

De mainstage is yours. Volg hier de keynotes, meer specifieke verdieping vind je in de bream out sessies, waar je je zelf kunt deelnemen aan de discussies. Wil je netwerken? Dat kan ook. Klik op speeddating.  Tussendoor kun je natuurlijk op de digitale beurs contact leggen met onze standhouders, stuk voor stuk voorlopers in innovatie.

 

Stel je eigen programma samen en pik jouw eigen highlights eruit. Je kunt je zowel registreren voor Building Holland Digital als voor de Werkconferentie van Cirkelstad.

Programma

9.45 - Circulair inkopen naar de praktijk

Het TransitieTeam jaagt de circulaire bouweconomie aan in Nederland. Deze handreiking voor circulair inkopen moet ervoor zorgen dat nog meer opdrachtgevers ook daadwerkelijk circulair gaan inkopen.

Door Sybren Bosch, Irma Thijssen en Elphi Nelissen.

10.45 - De rauwe (?!) praktijk van de CE-transitie in Nederland

Het rijk en bestuurlijk Nederland lijken de ambities voor circulair bouwen te hebben omarmt. Is dat ook feitelijk zo? Een kijkje in de keuken.

Door Bernard Wientjes, Elphi Nelissen en Guido Braam.

11.45 - Circulair bouwen: Het nieuwe normaal

Het auditprogramma Samen versnellen is opgezet om in 2023 het convenant te tekenen Circulair bouwen: Het nieuwe normaal. Nu de eerste oplevering van de 0.1 versie.

Door Noor Huitema, Roger Mol en Marije Kamphuijs

cover

12.45 - Permanente marktdialoog

De geselecteerde innovatoren geven hun pitch aan de drie opdrachtgevers van deze dag: Rijksvastgoedbedrijf, Gooi & Omstreken en Van Wijnen. Welke innovaties krijgen de kans van de opdrachtgevers voor een warme interne introductie?

Door Anke Verhagen, Ad Heeman en Marije Kamphuijs

13.45 - Circulair én inclusief bouwen, het kan!

Van concept, tot realisatie en jaren van monitoring laten de sprekers zien dat circulair én inclusief bouwen kan en loont. Wat houdt jou dan nog tegen?!

Door Sander Kok, Bas van de Westerlo en Marije Kamphuijs

14.45 - Circulaire FuckUp-talks

Circulaire bouw heeft nog nooit zoveel aandacht gekregen en de conferentie staat vol met (succes)verhalen. Maar…is alles rozengeur en maneschijn? Echt niet…nu even eerlijk

Door Jeroen van der Waal, Marije Kamphuijs en Rene Plaggenburg.

15.45 - Nieuwe principes voor een circulaire bouwpraktijk

Het realiseren van circulaire projecten vraagt om nieuwe principes van (samen)werken. Drie invalshoeken hoe partijen zelf deze principes zijn tegengekomen.

Door Salome Galjaard, Dennis Hauer en Taco van Iersel.

16.45 - De circulaire stad is een digitale stad

De stad digitaliseren, data ontsluiten, helpt om circulaire projecten te realiseren. Passen daar ook andere waardemodellen bij?

Door Gerard Roemers, Pablo van den Bosch en Kelly Ruigrok.

Gelijktijdig op deze dag

DAG 2 - 28 OKTOBER

Bekijk hier het programma van Building Holland. De dag is gevuld met meerdere keynotes, interessante break-out sessies en lunchtalks.

Registreer je nu!

Scroll naar top