Terugblikken

Building Holland 2019

De positieve vibe was overal te voelen tijdens Building Holland 2019 van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam. De bouw-, installatie- en vastgoedsector weten dat in het kader van de energietransitie geweldige uitdagingen voor de deurstaan en de betrokkenen zijn ervan overtuigd dat het kan; met dank aan digitalisering, circulariteit en techniek. Samenwerking en verbinden zijn daarbij sleutelwoorden.

Building Holland 2018

De weg naar een gasloze, duurzame en circulaire toekomst kent nog genoeg hobbels. Van 17 t/m 19 april verzamelden 250 standhouders en ruim 13.000 bezoekers zich op Building Holland 2018 om deze obstakels te overwinnen. Rode draad deze drie dagen was dat de oplossing moet komen van innovatie, disruptie en -vooral- meer samenwerking.

Building Holland 2017

Building Holland 2017 is na drie dagen kennisdeling, netwerken en innoveren succesvol afgesloten. Het integrale bouw- en vastgoedevent bracht beslissers met diverse achtergronden en disciplines bij elkaar om de toekomst vorm te geven en transities te versnellen.

Building Holland 2016

Tijdens Building Holland 2016 was onder andere de keynote van Ben van Berkel een enorme publiekstrekker. Daarnaast gaf Building Holland aan sprekers als Jan Rotmans, Paul de Ruiter, Jan Willem van de Groep en Marjet Rutten het podium.

Building Holland 2015

Tijdens Building Holland 2015 stonden interessante sprekers als Stefan van Uffelen, Andy van den Dobbelsteen en Daan Roosegaarde op onze podia. Op diverse stands vonden expertlunches plaats en partners toonden gezamenlijk innovaties aan de markt op de innovatiepaviljoens

Scroll naar top