018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | 2 tot en met 4 november 2021 – RAI Amsterdam

Building Holland thema's

Op Building Holland staan duurzaamheid en samenwerking centraal binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector. Maak kennis met de nieuwste innovaties en koplopers op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. De hoofdthema’s op Building Holland 2020 zijn: Circulariteit, Energietransitie en Slim & Gezond. Ben jij een koploper binnen één van onze thema’s en wil jij jouw innovatie tonen op Building Holland 2020?

Onze thema's

De uitdagingen van morgen

De komende decennia liggen er enorme duurzame en maatschappelijke opgaven voor de vastgoed- installatie en bouwsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk en het stikstofbeleid. Minder uitstoten, minder afval en efficiëntere bouwprocessen zijn de belangrijkste uitgangspunten. 

Duurzaam gebouw

De markt samenbrengen

Building Holland speelt binnen de duurzame thema’s een faciliterende rol. Wij weten welke vraagstukken er spelen binnen de markt en verbinden de koplopers met elkaar. Je wordt op Building Holland geïnspireerd en maakt kennis met de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en koplopers binnen de gehele bouwkolom!

Jouw innovatie tonen op Building Holland 2020?

Vul dan hieronder jouw gegevens in!

Scroll naar top