018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

Slim & Gezond

Digitalisering en leefbaarheid speelt een steeds groter wordende rol in de bouw- installatie- en vastgoedsector. Door digitale innovaties tijdens het bouwproces en implementaties in gebouwen wordt alles steeds ‘slimmer’ en duurzamer. Maak op Building Holland kennis met de nieuwste slimme en gezonde innovaties en experts binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector!

Leefbaarheid

Een gezonde leefomgeving creëren voor inwoners van woningen is van letterlijk vitaal belang tijdens het gehele bouwproces. ‘Slimme’ innovaties spelen een steeds belangrijkere rol bij het leefbaarder maken van gebouwen en de gebouwde omgeving. 

Digitalisering

De digitale transformatie van de bouwprocessen en het onderhoud van vastgoed heeft een hoge prioriteit. Een aantal organisaties werkt al met technieken zoals 3D-modelling en BIM. Maar een groot gedeelte van de bouwsector gebruikt bijvoorbeeld nog veel papier in de vorm van grootformaattekeningen. Bestaande woningen en gebouwen kunnen steeds  ‘slimmer’ gemaakt worden door ontwikkelingen als Internet of Things (IoT). Slimme gebouwen besparen energie, onderhoud en grondstoffen.

Slim & Gezond op Building Holland 2020

Ontdek op Building Holland de laatste innovaties en vernieuwingen binnen de digitalisering van de bouw en het leefbaarder maken van de gebouwde omgeving.

Partners

Nog geen programma bekend.

Sprekersprogramma

Nog geen programma bekend.

Nieuws

Building Holland

Contentprogramma Building Holland rond

Het contentprogramma van Building Holland is rond. 150 sprekers verspreid over drie dagen en drie podia leiden bezoekers langs de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Building Holland wordt van 24 tot en met 26 maart gehouden in RAI Amsterdam.

Lees meer >>

Ontdek onze andere thema's

Jouw digitaliserings- of leefbaarheidsinnovatie tonen op Building Holland 2020?

Vul dan hieronder jouw informatie in!

Scroll naar top