018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Slim & Gezond

Digitalisering en leefbaarheid speelt een steeds groter wordende rol in de bouw- installatie- en vastgoedsector. Door digitale innovaties tijdens het bouwproces en implementaties in gebouwen wordt alles steeds ‘slimmer’ en duurzamer. Maak op Building Holland kennis met de nieuwste slimme en gezonde innovaties en experts binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector!

Leefbaarheid

Een gezonde leefomgeving creëren voor inwoners van woningen is van letterlijk vitaal belang tijdens het gehele bouwproces. ‘Slimme’ innovaties spelen een steeds belangrijkere rol bij het leefbaarder maken van gebouwen en de gebouwde omgeving. 

Digitalisering

De digitale transformatie van de bouwprocessen en het onderhoud van vastgoed heeft een hoge prioriteit. Een aantal organisaties werkt al met technieken zoals 3D-modelling en BIM. Maar een groot gedeelte van de bouwsector gebruikt bijvoorbeeld nog veel papier in de vorm van grootformaattekeningen. Bestaande woningen en gebouwen kunnen steeds  ‘slimmer’ gemaakt worden door ontwikkelingen als Internet of Things (IoT). Slimme gebouwen besparen energie, onderhoud en grondstoffen.

Slim & Gezond op Building Holland 2020

Ontdek op Building Holland de laatste innovaties en vernieuwingen binnen de digitalisering van de bouw en het leefbaarder maken van de gebouwde omgeving.

Partners

Nog geen programma bekend.

Sprekersprogramma

Nog geen programma bekend.

Nieuws

Carl-Peter Goossen

VvE-appartementen betaalbaar woonlastenneutraal renoveren

Er zijn in ons land 1,5 miljoen woningen die deel uitmaken van een VvE. Ze moeten de komende 30 jaar allemaal worden gerenoveerd naar een comfortabele woning zonder aardgas. Daarover spreekt WNR founing father Carl-peter Goossen op Building Holland Digital op 10 september.

Lees meer >>
Marco Bijkerk

Waterstof stroomt straks door gasnet

Voor Marco Bijkerk is het glashelder. Vroeg of laat zal er waterstof door het gasnet stromen. Eenvoudigweg omdat het niet anders kan. Marco Bijkerk is één van de sprekers op 10 september op Building Holland Digital, dat in het teken staat van Energietransitie. 

Lees meer >>

Ontdek onze andere thema's

Jouw digitaliserings- of leefbaarheidsinnovatie tonen op Building Holland 2020?

Vul dan hieronder jouw informatie in!

Scroll naar top