Slim & Gezond

Digitalisering en leefbaarheid speelt een steeds groter wordende rol in de bouw- installatie- en vastgoedsector. Door digitale innovaties tijdens het bouwproces en implementaties in gebouwen wordt alles steeds ‘slimmer’ en duurzamer. Maak op Building Holland kennis met de nieuwste slimme en gezonde innovaties en experts binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector!

Leefbaarheid

Een gezonde leefomgeving creëren voor inwoners van woningen is van letterlijk vitaal belang tijdens het gehele bouwproces. ‘Slimme’ innovaties spelen een steeds belangrijkere rol bij het leefbaarder maken van gebouwen en de gebouwde omgeving. 

Digitalisering

De digitale transformatie van de bouwprocessen en het onderhoud van vastgoed heeft een hoge prioriteit. Een aantal organisaties werkt al met technieken zoals 3D-modelling en BIM. Maar een groot gedeelte van de bouwsector gebruikt bijvoorbeeld nog veel papier in de vorm van grootformaattekeningen. Bestaande woningen en gebouwen kunnen steeds  ‘slimmer’ gemaakt worden door ontwikkelingen als Internet of Things (IoT). Slimme gebouwen besparen energie, onderhoud en grondstoffen.

Slim & Gezond op Building Holland 2020

Ontdek op Building Holland de laatste innovaties en vernieuwingen binnen de digitalisering van de bouw en het leefbaarder maken van de gebouwde omgeving.

Partners

Nog geen programma bekend.

Sprekersprogramma

Nog geen programma bekend.

Nieuws

Futurebuild Holland - The home of Innovation

Building Holland wordt Futurebuild Holland

Het was hoe dan ook een gedenkwaardige editie van Building Holland. De 10e, in een tijd waarin we niet los kunnen komen van corona. Ook de editie gelijktijdig met de Klimaatconferentie in Glasgow COP26 die zondag is gestart. Hoe symbolisch kan het zijn. Het was ook de laatste editie van Building Holland. Ook dat maakte deze editie gedenkwaardig.

Lees meer >>
Netwerken

Duitse middag op Building Holland

p donderdag 4 november 2021 vindt op Building Holland een Duitse middag plaats met twee podiumdiscussies, 1-op-1-gesprekken met Duitse bedrijven in de Business Lounge en een netwerkborrel.

Lees meer >>

Ontdek onze andere thema's

Jouw digitaliserings- of leefbaarheidsinnovatie tonen op Building Holland 2020?

Vul dan hieronder jouw informatie in!

Scroll naar top