018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Slim & Gezond

Digitalisering en leefbaarheid speelt een steeds groter wordende rol in de bouw- installatie- en vastgoedsector. Door digitale innovaties tijdens het bouwproces en implementaties in gebouwen wordt alles steeds ‘slimmer’ en duurzamer. Maak op Building Holland kennis met de nieuwste slimme en gezonde innovaties en experts binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector!

Leefbaarheid

Een gezonde leefomgeving creëren voor inwoners van woningen is van letterlijk vitaal belang tijdens het gehele bouwproces. ‘Slimme’ innovaties spelen een steeds belangrijkere rol bij het leefbaarder maken van gebouwen en de gebouwde omgeving. 

Digitalisering

De digitale transformatie van de bouwprocessen en het onderhoud van vastgoed heeft een hoge prioriteit. Een aantal organisaties werkt al met technieken zoals 3D-modelling en BIM. Maar een groot gedeelte van de bouwsector gebruikt bijvoorbeeld nog veel papier in de vorm van grootformaattekeningen. Bestaande woningen en gebouwen kunnen steeds  ‘slimmer’ gemaakt worden door ontwikkelingen als Internet of Things (IoT). Slimme gebouwen besparen energie, onderhoud en grondstoffen.

Slim & Gezond op Building Holland 2020

Ontdek op Building Holland de laatste innovaties en vernieuwingen binnen de digitalisering van de bouw en het leefbaarder maken van de gebouwde omgeving.

Partners

Nog geen programma bekend.

Sprekersprogramma

Nog geen programma bekend.

Nieuws

Lex van Delden

Ouderen mogen meer activistisch worden

Lex van Delden spreekt op Building Holland over vitaal ouder worden. Het wordt geen verhaal over trapliften, drempelloos wonen, rollators en stangen langs de muur. Integendeel. “Allemaal verkeerde beeldvorming. Vraag aan senioren hoe zij willen wonen, en er komt iets heel anders uit. Overigens, blijf vooral traplopen. Daar blijf je fit van.”

Lees meer >>
Marjet Rutten

Gebruik big data en ontwerp beter slimme gebouwen

Het gaat Marjet Rutten veel te traag. Uiteindelijk zal het haar niet verbazen als een grote buitenlandse partij er straks vandoor gaat met alle data die in en om gebouwen wordt verzameld. Wellicht Google? Wie weet, het zou haar ook niet verbazen als een durfkapitalist uit Israël of de Emiraten straks weg weet met al deze big data. Maar dan zijn we wel weer een paar jaar verder. Marjet Rutten is één van de keynotes in het contentprogramma van het innovatie event Building Holland. De titel van haar verhaal is: ‘Slimme gebouwen vragen slimme oplossingen’.

Lees meer >>

Building Holland goes digital

Het innovatie event Building Holland krijgt een digitale variant. De eerste online versie wordt gehouden op donderdag 25 juni en staat in het teken van Circulariteit. Jaarlijks worden vier digitale edities georganiseerd. Building Holland digital is onderdeel van de gewijzigde strategie. De komende jaren zal Building Holland zich transformeren tot een ROI gedreven platform. 

Lees meer >>

Ontdek onze andere thema's

Jouw digitaliserings- of leefbaarheidsinnovatie tonen op Building Holland 2020?

Vul dan hieronder jouw informatie in!

Scroll naar top