018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Rabobank brengt Rabobank Innovation Challenge tijdens Building Holland naar hoger niveau

AMSTERDAM – Building Holland en Rabobank geven de Innovation Challenge 2020 een kwaliteitsimpuls. Zo worden de genomineerden dit jaar uitgenodigd om hun innovatie te presenteren tijdens de Dragons’ Den en krijgen de genomineerden een pitchtraining aangeboden. Dit biedt de genomineerden de kans om hun innovatie persoonlijk toe te lichten aan de jury. Daarnaast biedt Rabobank de winnaars een Deep Dive sessie Circulariteit, Energietransitie of Slim & Gezond aan. “Met deze Deep Dive delen we onze kennis en expertise waardoor de winnaars net dat extra duwtje in de rug krijgen om hun innovatie nog beter in de markt te zetten.” zegt Roel van de Bilt, directeur Real Estate Finance bij Rabobank.

 

Als partner van Building Holland sponsort Rabobank de Innovation Challenge 2020. Met deze Award stimuleert Rabobank de innovatie in de gehele keten. Rabobank vindt het belangrijk dat bedrijven in de bouw kunnen groeien door verduurzaming en technologische innovaties, zodat ze goedkoper produceren, sneller opleveren en duurzaam kunnen bouwen om op deze manier tot een beter eindproduct te komen. Van de Bilt: “Het onderscheidend vermogen en het rendement van de bouwsector wordt steeds vaker bepaald door de mate waarin men in staat is te innoveren en samen te werken. Met de samenwerking met Building Holland en deze prijs willen we de bouwsector stimuleren actief te blijven innoveren.”

 

Daarom daagt Building Holland en Rabobank organisaties uit om hun innovaties kenbaar te maken en aan te melden voor de Rabobank Innovation Challenge. Met de uitreiking van de Rabobank Innovation Award willen zij betekenis belonen. Betekenis die innovaties hebben voor het direct of het indirect oplossen van die maatschappelijke vraagstukken. Denk hierbij aan nieuwe materialen, producten, productietechnologieën, concepten, businessmodellen of zelfs complete proposities. De jury zal ze beoordelen op impact, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en klantwaarde.

 

Winnaars Rabobank Innovation Challenge 2019

In de afzonderlijke categorieën Circulariteit, Digitalisering en Energietransitie gingen de prijzen achtereenvolgens naar Hydroloop Systems voor het innovatief, gecertificeerd en smart in-huis waterrecycling systeem, GOOEE, voor het IoT Building Intelligence Platform en Factory Zero voor de Integrated Climate & Energy Module.

 

De meeste aandacht ging vanzelfsprekend uit naar de overall-winnaar GOOEE. Andrew Johnson, CEO en founder van het bedrijf is trots dat de prestigieuze prijs wordt toegekend aan ‘zijn’ innovatie. “We ontwikkelden het platform vijf jaar geleden. Sindsdien heeft het een enorme vlucht genomen. We hebben voor de Europese introductie bewust gekozen voor Nederland, omdat dit land vooruitstrevend is en open staat voor nieuwe techniek. We zijn enorm blij met deze prijs.”

 

Aanmelden innovaties, hoe werkt het?

Stap 1: Vul het inschrijfformulier in voor 17 januari 2020

Stap 2: De jury beoordeelt alle inzendingen en kiest een top 5 per categorie

Stap 3: Bekendmaking nominaties voor de Dragons’ Den 31 januari 2020

Stap 4: De genomineerden mogen pitchen voor de jury op 12 februari 2020

Stap 5: De winnaars worden bekend gemaakt op 24 maart 2020 op Building Holland

 

 

Building Holland 2020

Building Holland is hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoedsector. De komende editie is van 24 tot en met 26 maart 2020 in RAI Amsterdam. Hier worden drie dagen lang actuele thema’s zoals digitalisering in de bouw, energietransitie en circulariteit belicht. Ook zijn er drie innovatieboulevards waar 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top