Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Bert Deen

Bert Deen

Functie:
Duurzaam taxateur

Organisatie:
Dynamis Taxaties Nederland

Bert Deen is taxateur commercieel vastgoed bij Dynamis Taxaties Nederland. Zijn specialisaties zijn Zorgvastgoedtaxaties, Grond- en gebiedswaardebepalingen alsmede duurzaamheid. 

Quote van Bert Deen: ‘’Valuation is the backbone of the Real Estate market’’.

Waarderingen zijn de ruggengraat van een nauwkeurige en betrouwbare vastgoedmarkt dat investeringen zal aanmoedigen. Opgeblazen of onnauwkeurige waarden zullen negatieve effecten hebben op het investeringsniveau in de markt als gevolg van een verhoogd risico.

Dynamis Taxaties Nederland taxeert duurzaamheid en circulariteit volgens de richtlijnen zoals bepaald door de RICS Professional Guidance, Global (Sustainability and commercial property valation).

Bert Deen is op kruistocht om alle invloedrijke Stakeholders, in binnen- en buitenland, te informeren over deze standaard, alsmede hen te overtuigen deze te gebruiken. Bert Deen geeft jaarlijks diverse cursussen en lezingen en is een veelvuldig door het gehele land te vinden met zijn Roadshow ‘’Duurzaamheid is te taxeren!’’. Daarnaast is Bert Deen o.a. verbonden als docent aan de Academie voor Vastgoed.

Dynamis Taxaties Nederland werkt met 125 gecertificeerde taxateurs verdeeld over 40 kantoren en is een toonaangevende speler in Nederland op het taxatiediscours.

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven