Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Jeroen Nollet

Jeroen Nollet

Organisatie:
Saund

Jeroen Nollet is mede aandeelhouder van SAUND Group B.V. en directeur van Escoplan. Zijn expertise is vendor finance: het financieren van bedrijfsmiddelen die deel uitmaken van outsourcings- en prestatieovereenkomsten. Nollet is bedrijfseconoom en werkte eerder voor de Rabobank organisatie, Hewlett-Packard en ING Lease, waar hij deel uitmaakte van de directie.

Jeroen initieerde de studie ‘Hernieuwbare Energie in Nederland tot 2020’ door ING Economisch Bureau. Deze leverde hem onder meer het inzicht op dat de gebouwde omgeving verantwoordelijk is voor 30% tot 40% van de CO2 uitstoot en dat de businesscases van investeringen in energie-efficiency technologie er doorgaans positief zijn.

Naast zijn dagelijkse werk was Jeroen onder meer adviseur van het e2cleantech fund, een venture capital fonds dat in schone technologie investeert. Hij was penningmeester van de ‘stichting vrienden’ van de school van zijn kinderen. Nollet’s vaardigheden zijn met name: directie, business development en advies.

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven