Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Marius Klerk

Marius Klerk

Functie:
Commercieel Directeur

Organisatie:
Air@Work

Marius Klerk is medeoprichter en commercieel directeur van Air@Work. In de afgelopen 10 jaar is Marius vanuit IT-sector werkzaam geweest en was hij mede betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe datacenters waarbij efficiency en continuïteit een belangrijke factor is.

Tijdens zijn carrière bij Statiqcooling was hij verantwoordelijk voor het creëren van de Next Generation Evaporative Cooling voor datacenters. Om het duurzaamheid- en energie-efficiëntie potentieel van deze tegenstroomwarmtewisselaarstechnologie te maximaliseren is Air@Work ontstaan.  Door een plug and play-luchtbehandelingsunit te ontwikkelen en hiermee de meest kosteneffectieve oplossing voor duurzame datacenterkoeling en klimaatbeheersing te leveren.

In de afgelopen jaren blijkt deze opzet ook zeer succesvol voor de utiliteit en industrie. Met de toepassing van de Air@Work producten zijn hiermee een aantal nationale en internationale projecten gerealiseerd.

De laatste ontwikkelingen betreffen de combinatie van hoog energie efficiënte natuurlijke koeling in combinatie met hoog energie efficiënte warmteterugwinning. De ultieme combinatie!

Marius is  Certified Data Center Energy Professional en lid van de Commissie voor het Nederlandse normalisatie-instituut (NEN). Daar werkt hij aan de EN 50600 EU-norm: datacenterfaciliteiten en -infrastructuren, gespecialiseerd in klimaatbeheersing.

Marius staat bekend om zijn expertise van indirecte adiabatische koeling en duurzame datacenterkoeling.

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven