Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Marjet Rutten

Marjet Rutten

Functie:
Aanjager, innovator en marketeer

Organisatie:
Constructief

Marjet Rutten (1977) werkt als marketeer en innovator. Zij maakte bovendien onderdeel uit van het Bouwteam dat door minister Spies in 2012 was ingesteld om te komen tot een Toekomstagenda bouw. De uitwerking van de adviezen van het Bouwteam is ondergebracht bij de Actieagenda Bouw waar zij trekker is van de actie ‘Klantgerichte oplossingen voor duurzame woningverbetering’.

In 2010 gaf Marjet het boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum, uitdagende visies voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025’ uit. In 2011 verscheen 'Van weerstand naar transparant; over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’ en in 2012 ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’, dat zij schreef in opdracht van Fundeon. In 2013 verscheen haar boek uit ‘Van 'kan nie' naar passie; succesvol vernieuwen in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’. In 2015 verscheen haar nieuwste boek: Van Maken naar Raken over marketing in de bouw/vastgoed/installatie.

Marjet Rutten is vanaf 1996 werkzaam in de branche en onder meer oprichter van BouwKennis en BauInfoConsult. Haar kracht ligt in het vinden van kansen in de markt en het ontwikkelen en uitrollen van ideeën en concepten om deze kansen te benutten. Zij helpt organisaties verder. Met haar commerciële inzicht en door te stimuleren en te enthousiasmeren. Dat doet zij overigens op geheel eigen wijze. Marjet houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen, maar wel op een positieve manier. Marjet Rutten kan als een aanjager van vernieuwing worden gezien. Ze is enthousiast en enthousiasmerend. Een jonge vrouw die haar mannetje staat in de bouwwereld.

www.marjetrutten.nl 
www.succesvolvernieuwen.nl 
www.actieagendabouw.nl

Social Media

Linkedin   Twitter   

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven