Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Paul Dielissen

Paul Dielissen

Functie:
Expert en initiatiefnemer

Organisatie:
DGA Adviesbureau Paul Dielissen BV

Mede initiatiefnemer en moderator van Het Collectief Verduurzamen

Paul heeft meer dan 30 jaar ervaring met de ontwikkeling en realisatie van duurzame gebied- en vastgoedprojecten op het gebied van wonen, werken, retail, zorg, leisure, monumentaal vastgoed en onderwijs. Met zijn enorme expertise is hij in staat om projecten zeer duurzaam, energie-neutraal, CO2 – neutraal en met een minimale milieubelasting te realiseren. Naast verschillende projecten in Nederland, o.a. Leidsche Rijn Centrum, verduurzamen bedrijventerreinen en herontwikkeling bestaand stedelijk vastgoed worden ook projecten in België (woningbouw), Verenigde Arabische Emiraten (zorg) en Saoedi Arabië (zorg) ontwikkeld.

Naast het ontwikkelen van nieuwe projecten en de herontwikkeling van bestaand vastgoed is Paul ook projectleider voor de pilot van gas naar duurzaam in een bestaande wijk in Breda en adviseert hij over de oprichting en organisatie van Esco’s.

Paul is BREEAM NL nieuwbouw & renovatie assessor en expert, BREEAM NL in use expert en BREEAM NL gebiedsontwikkeling expert en lid expert panel van Duurzaam Gebouwd.

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven