Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Sander Mooren

Sander Mooren

Functie:
Project adviseur & architect

Organisatie:
GEZE Benelux

Sander Mooren is werkzaam bij GEZE als Project Adviseur en houdt zich bezig met projectoplossingen op het gebied SMARTbuilding. Door gebruik te maken van o.a. een intelligent gebouwbeheersysteem, verhoog je de efficiëntie, veiligheid en comfort binnen een gebouw.

GEZE behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en veiligheidstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniek, glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek.

Sander Mooren studeerde Building Technology en Architecture aan de Technische universiteit Eindhoven en is werkzaam geweest als projectarchitect bij o.a. LX architecten. In deze rol was hij onder meer verantwoordelijk voor het ontwerp en realisatie van twee energiezuinige Multifunctionele Accommodaties in Vlierden en Siebengewald. Beide met een gebouwbeheersysteem via het KNX- communicatieprotocol.

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven