Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Sytze Terpstra

Sytze Terpstra

Functie:
New business developer

Organisatie:
Ingy

Sytze is specialist op gebied van verlichting en ICT integratie. Zijn combinatie van jarenlange ervaring in de ICT als new business developer bij Getronics en in de lichtindustrie als key accountmanager new business bij zowel Lightronics en Feilo Sylvania geeft hem een unieke kijk op hoe deze twee velden samenkomen.

Sytze heeft in Nederland onder andere de grote, in Tilburg gezetelde, zorgverzekeraar begeleid bij de aanschaf van een geheel nieuw smart Led lighting systeem. Het systeem geeft hen de mogelijkheid om in realtime de bezettingsgraad te meten, indoor navigatie aan te bieden en een volledig indoor asset tracking system te ondersteunen. Bij Ingy is hij sinds dit jaar verantwoordelijk voor de commerciële propositie van de Smart Lighting producten bij eindklanten en integrators.

In de presentatie zal Sytze niet alleen de voordelen laten zien hoe u energie doelstellingen kunt halen door de juiste keuzes te maken tijdens de vervanging van uw verlichting, maar ook het gebouw volledig smart kunt maken, zonder additionele investeringen in de verlichting te hoeven doen.

De verlichting is de ideale backbone voor een IoT ready Smart Building. Het netwerk ontsluit diverse slimme functies, denk bijvoorbeeld aan asset tracking, indoor navigatie, occupancy analytics en klimaat monitoring.

« Naar het overzicht


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven