Testimonials

 • Hans Bannink

  Hans Bannink - Sales, Renson

  “Beurs bevalt voor de eerste keer uitermate goed. We doen heel veel goede en nieuwe contacten hier op. Met name architecten, bouwers en medebedrijven die ook allerlei duurzame ontwikkelingen hebben.” 

 • Ron van de Beek

  Ron van de Beek - Key accountmanager, ABB

  “De bezoekers zijn heel divers. Er waren bijvoorbeeld vastgoedmensen, opdrachtgevers en architecten. We hebben nieuwe contacten opgedaan uit branches waar we eigenlijk nooit contact mee hebben, maar die toch op de beurs komen. Met deze nieuwe contacten zoeken we raakvlakken om te kijken of we samen business kunnen gaan doen. Dat maakt het ook interessant.”

 • John Bloemendaal

  John Bloemendaal - Projectmanager specials accounts group, Technische Unie

  “Wij staan op deze beurs omdat wij merken dat de laatste jaren de bouwkolom flink aan het veranderen is. Wij zijn van origine een groothandel voor de installatie techniek. De architecten- en de opdrachtgeverswereld is voor ons een nieuwe markt en daarom zijn we op deze beurs. Normaal zitten we bij de installateur en niet heel erg in het voortraject , maar je ziet dan toch dat we steeds meer in het voortraject betrokken worden en dat is eigenlijk waarom we nu op deze beurs staan.” 

 • Wienke Bodewes

  Wienke Bodewes - Voorzitter, NEPROM

  “We hebben het gehad, we kijken weer vooruit. Woningbouw is weer aan het vliegen. In Amsterdam zijn de huizenprijzen alweer terug op het niveau van voor de crisis. Samen vanuit alle disciplines in de keten moeten we dichter op de vraag kruipen en slimmer en duurzamer schakelen. Building Holland biedt het ideale klimaat hiervoor.”

 • Erwin Bonis

  Erwin Bonis - Marketing Coördinator, Alklima / Mitsubishi Electric

  “Building Holland brengt kennis, kwaliteit en samenwerking tot nieuwe hoogtes. Kwalitatieve gesprekken in een kwalitatieve omgeving. Een uniek concept!” 

 • Rick Bruins

  Rick Bruins - Manager marketing en communicatie, Zehnder Group Nederland

  “Veel relevante kennis in korte tijd.”

 • Kor Foekens

  Kor Foekens - Directeur, Colt International BV

  “Erg leuke en nuttige contacten opgedaan.” 

 • Pieter van Gent

  Pieter van Gent - Senior business manager, BASF

  "Building Holland brengt belangrijke spelers uit de bouwkolom samen en bevordert het delen van kennis en ervaring"

 • Rudy Grevers

  Rudy Grevers - Consultant, Alklima / Mitsubishi Electric

  “Tweede jaar dat wij aanwezig zijn op Building Hol land. We hebben hier vorig jaar gestaan en de ervaringen waren dusdanig positief dat we ook dit jaar weer aanwezig zijn.”

 • Cor den Hartog

  Cor den Hartog - Sales & marketing directeur, Icopal

  “Wij geloven in samenwerking in de keten op het gebied van duurzaamheid, en dan moet je hier zijn. Hier zijn namelijk allemaal partners en mensen die dezelfde filosofie hebben over het geloof in duurzaamheid. Zij beseffen ook dat ze het niet alleen kunnen en dat we het samen moeten doen om die hele keten te vullen. Dat is de reden waarom we hier zijn. Verbinden en samenwerken is het belangrijkste.” 

 • Herbert van der Heijden

  Herbert van der Heijden - Directeur, Van der Heijden bouw en ontwikkeling

  "Dit was onze eerste beurservaring en dat is tot op heden zeer goed bevallen. Van tevoren wisten wij niet goed wat voor publiek aanwezig zou zijn bij Building Holland. Nu weten we: er waren heel veel mensen die geïnteresseerd zijn in hetgeen wat wij doen met betrekking tot ‘het nieuwe bouwen’. Dat zijn opdrachtgevers, adviseurs en toeleveranciers. Het  publiek bestaat eigenlijk uit de hele keten, zoals wij dat ook proberen te promoten: ketensamenwerking in de bouw. We hadden leuke contacten en konden kennis delen met elkaar.” 

 • Erwin Kerkhofs

  Erwin Kerkhofs - Salesverantwoordelijke, Ewitherm Nederland

  "Supertevreden dat wij met Ewitherm aanwezig waren op Building Holland 2015. Ewitherm's passieve duurzame ramen werden er enthousiast onthaald en er werden concrete afspraken gemaakt.”

 • Martin Koppenhol

  Martin Koppenhol - voormalig Manager New Business Development, VBI

  “Weet dat je in de toekomst goede producten alleen op de markt kunt zetten als je mee wordt genomen in het beslissingsproces rondom de integrale concepten Building Holland voorziet hierin. Zorg dus dat je die aansluiting niet mist!”

 • Laurens de Lange

  Laurens de Lange - CMO, Unica Groep

  “RAI ontzorgt prima zodat je maximale aandacht kan geven aan je bedrijfsdoel: contact met je doelgroep.”

 • Peter Maaskant

  Peter Maaskant - Accountmanager, Icopal BV

  "Kwalitatief goede beurs met de juiste blik op een duurzame toekomst in de bouwkolom.”

 • Leon van Maurik

  Leon van Maurik - Marketing manager, Kingspan Insulation

  “Building Holland is bij uitstrek de gelegenheid om innovatie en samenwerking te laten zien en te delen met de markt. Het hoge niveau van bezoekers, standhouders en het inhoudelijke programma maakt Building Holland een hele voor de hand liggende plek voor ons om aanwezig te zijn. Hier kan drie dagen lang gepraat worden met gelijk gestemden over de meest recente ontwikkelingen in de bouw en samen onderzocht worden waar nieuwe mogelijkheden liggen.” 

 • Paul van Pelt

  Paul van Pelt - Directeur, De Twee Snoeken

  “Het is een goede ruim opgezette beurs, net als vorig jaar. De mensen gaan niet als vee door de gangpaden heen zoals je bij andere beurzen wel eens ziet. Je hebt de tijd om mensen te spreken. Bezoekers zijn hier op uitnodiging, waardoor de juiste mensen komen en je de juiste mensen spreekt.”

 • Ben Pol

  Ben Pol - Manager business development, ABB

  “Wij zien Building Holland als hét platform om in contact te komen met andere partijen uit de bouw. De bouw van de toekomst bereik je niet vanachter je bureau. Daarvoor moeten we samenwerken. En vooral met elkaar aan de slag.” 

 • Daan Roosegaarde

  Daan Roosegaarde - Artist & Innovator: keynotespreker Building Holland 2015, Studio Roosegaarde

  “Het was mooi om de zaal toch vrij lang aandachtig te voelen en naar aanleiding van de vragen heel veel nieuwe ideeën te horen. Dus het leeft wel! Er was contact en daar gaat het om.”

 • Bram van der Sanden

  Bram van der Sanden - Marketing manager, Mitsubishi Elevator Europe

  “Vandaag de dag staan we hier om innovatieve concepten te ontwikkelen maar ook uit te rollen en dat doen we hier op deze drie mooie dagen.”

 • Ben Sengers

  Ben Sengers - Directeur, Derbigum Nederland

  “Als co-maker vind ik het interessant om in zekere mate mee te beslissen over het programma en de inhoud van het event. Het is een perfecte formule!”

 • Ben Sengers

  Ben Sengers - Directeur, Derbigum Nederland

  “Het is voor ons een beurs waar we een stuk exposion kunnen geven. Waarin we duurzaamheid, wat we al jaren op de kaart hebben staan, nog een keer aan een breder publiek kunnen laten zien. En ik heb geloof in de groep Duurzaam Gebouwd.” 

 • Titia Siertsema

  Titia Siertsema - Voorzitter, UNETO-VNI

  “De expertlunch met een aantal leden van UNETO-VNI en installateurs aan tafel was interessant. Het gesprek ging over ‘Hoe worden wij nog meer zichtbaar? Hoe zorgen wij ervoor dat wij echt in dialoog gaan met diegene die gaan over de gebouwde omgeving, nieuw of gebruikt? En hoe zorgen wij dat expertise en vakkennis die wij in huis hebben wordt gebruikt? Er zijn daar heel veel discussies over te voeren.” 

 • Babette van Loon

  Babette van Loon - Operationeel directeur, Alklima / Mitsubishi Electric

   “Alle gesprekken die ik heb gevoerd waren inhoudelijk. Daarnaast heb ik bijna alleen maar nieuwe contacten opgedaan. En de mensen die ik heb gesproken, kwamen uit alle schakels van de bouw- en vastgoedsector. Ook dat is een groot voordeel van Building Holland.”

Terug naar boven