Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovatie Oosterberg B.V.:O-Nom Box, kijkt verder dan alleen de juiste energieneutrale oplossing

O-Nom Box, kijkt verder dan alleen de juiste energieneutrale oplossing

De bouwketen werkt hard en veelal prestatiegericht. Er is volop aandacht voor isolatie, luchtdicht bouwen, gezonde binnenklimaten, energieopwekking en –besparing met als doel een energieneutrale woning, kantooromgeving of utiliteitsgebouw. Kortgezegd Nul op de meter. Om dat te bereiken is monitoring zeer belangrijk. 

Oosterberg toont tijdens Building Holland de O NOM box, een instrument waarmee monitoring makkelijk wordt en een tool zal zijn om energiezuiniger te leven en daarmee kosten te besparen.

Bewustwording
De O-Nom Box is voor meerdere doeleinden inzetbaar. De box helpt met het levensloopbestendig maken van woningen en/of gebouwen. Gecombineerd met een intelligentie-component in de vorm van bediening en beheer, kan er nog meer van comfort gebruik worden gemaakt. Met de O NOM box zie je op elk gewenst device precies wat je aan energie levert en weer verbruikt. Het creëert bewustwording. Zowel bij gebruiker áls beheerder. Door beveiligde data overdacht kunnen beheerders hun eigen vastgoed of woningen in energieverbruik monitoren. Ook comfortsturingen gebeurt via dit systeem, net als storingsmeldingen of onderhoudsberichten, waarmee je een nog beter levensloopbestendig gebouw oplevert. Met de O-NOM box zijn de elektronische toepassingen in een gebouw eenvoudig aan te sturen. Zet de verwarming aan wanneer je naar huis rijdt, bedien de zonwering op afstand en ontvang een melding bij inbraak of brand. Het op afstand beheren wordt gemakkelijker dan ooit.

Uiteraard zal een woning of gebouw moeten voldoen aan bepaalde prestaties. Bouwkundig natuurlijk, maar voor een groot deel ook installatietechnisch. Om prestaties en garanties af te kunnen geven is monitoring noodzakelijk. Of het nu over een BENG of Nul op de meter project gaat, de O-Nom Box is universeel en kan beide concepten moeiteloos aan.

Oosterberg is een succesvolle en snel groeiende, ISO-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met bijna 300 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. Het familiebedrijf bestaat dit jaar 125 en biedt naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen.

Benieuwd? Bezoek Oosterberg in hal 11, stand 045 en maak kennis met onze specialisten op het gebied van gebouwintelligentie. Registreer hier voor gratis toegang.


permalink

Meer artikelen van Oosterberg B.V.

Overig nieuws Smart Buildings


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven