Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Vastgoedtypering Leisure & retail

Een van de zes onderwerpen ofwel vastgoedtyperingen die aan bod komt tijdens Building Holland 2018 is Leisure & Retail. Deze branche krijgt te maken met veranderingen. Niet alleen op het gebied van een verschuiving van het fysiek aanbieden van goederen naar online bestellingen, maar ook in aanpassingen van het vastgoed.

Zo ligt er een relatief grote energiebesparingsopgave in Leisure & Retail, waarbij het in eerste instantie van belang is om in kaart te brengen wat de energieprestaties en de mogelijke verbeterpunten zijn. Gebouweigenaren en managers willen hierbij meer ontzorging en flexibiliteit om de winkel snel opnieuw in te delen, mochten klanten daarom vragen. Flexibel en duurzaam vastgoed vormen daarom twee belangrijke pijlers.
 

Hybride winkelconcepten

Daarnaast vindt er binnen Leisure & Retail een verschuiving plaats naar hybride winkelconcepten, waarin product- en service wordt gecombineerd met horecagelegenheden. Dit om ervoor te zorgen dat klanten een unieke beleving krijgen en voor langere tijd in het gebouw aanwezig zijn. Hierbij speelt ook de winkelinrichting een grote rol. Naast de eerder genoemde flexibiliteit is er meer ruimte voor circulaire inrichtingsconcepten, zoals luxe stoelen die na de levensduur terug worden genomen door de fabrikant en als grondstof dienen voor een volgend product.
 


Gratis Whitepaper: Best practices van leisure

Meer inspiratie over leisure-vastgoed?

Gratis whitepapers

In de gratis whitepaper ‘Best practices van leisure’ vindt u uitgebreide informatie en inspiratie omtrent het verduurzamen van leisure-vastgoed. Naast tools en methodieken komen de 7 best practices in Nederland aan bod. Per onderwerp geven we meerdere voorbeelden en tips, zodat u na het lezen van de whitepaper weer helemaal up-to-date bent over de mogelijkheden voor het toekomstbestendig maken van uw leisure-vastgoed.

Download de gratis whitepaper

Nog geen programma-items gevonden


Partners betrokken bij vastgoedtypering Leisure & retail

Xigna BV
fermacell
Vandersanden BV
Koopman Interlight
Reynaers BV
LG Air Solutions
Kloeckner Metals ODS Nederland
Plaka Nederland BV
The New Builders
TVVL
Solarlux Nederland BV
HTC Parking & Security
Zehnder Group Nederland
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dekker Hout
SketchUp Pro
Orange Climate
GEZE Benelux B.V
Bosch Thermotechniek
Oxycom
Geberit
AirconAir BV
Ucare4 Software
Ces Nederland
Iungo
Sylvania
Gewiss
Dutch Climate Systems
Euro Manchetten & Compensatoren
Bouwcenter
Saund Group BV
Solid Air Climate Solutions
BSI Group The Netherlands B.V.
GeoClimate
Actis
Hermans Techniglaz
Solar Nederland
TransVORM BV
Faay Vianen B.V.
HumbleBuildings
VolkerWessels
Coolmark B.V.
12Build

Bekijk de overige vastgoedtyperingen

Terug naar boven