Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Vastgoedtypering Leisure & retail

Een van de zes onderwerpen ofwel vastgoedtyperingen die aan bod komt tijdens Building Holland 2018 is Leisure & Retail. Deze branche krijgt te maken met veranderingen. Niet alleen op het gebied van een verschuiving van het fysiek aanbieden van goederen naar online bestellingen, maar ook in aanpassingen van het vastgoed.

Zo ligt er een relatief grote energiebesparingsopgave in Leisure & Retail, waarbij het in eerste instantie van belang is om in kaart te brengen wat de energieprestaties en de mogelijke verbeterpunten zijn. Gebouweigenaren en managers willen hierbij meer ontzorging en flexibiliteit om de winkel snel opnieuw in te delen, mochten klanten daarom vragen. Flexibel en duurzaam vastgoed vormen daarom twee belangrijke pijlers.
 

Hybride winkelconcepten

Daarnaast vindt er binnen Leisure & Retail een verschuiving plaats naar hybride winkelconcepten, waarin product- en service wordt gecombineerd met horecagelegenheden. Dit om ervoor te zorgen dat klanten een unieke beleving krijgen en voor langere tijd in het gebouw aanwezig zijn. Hierbij speelt ook de winkelinrichting een grote rol. Naast de eerder genoemde flexibiliteit is er meer ruimte voor circulaire inrichtingsconcepten, zoals luxe stoelen die na de levensduur terug worden genomen door de fabrikant en als grondstof dienen voor een volgend product.
 


Gratis Whitepaper: Best practices van leisure

Meer inspiratie over leisure-vastgoed?

Gratis whitepapers

In de gratis whitepaper ‘Best practices van leisure’ vindt u uitgebreide informatie en inspiratie omtrent het verduurzamen van leisure-vastgoed. Naast tools en methodieken komen de 7 best practices in Nederland aan bod. Per onderwerp geven we meerdere voorbeelden en tips, zodat u na het lezen van de whitepaper weer helemaal up-to-date bent over de mogelijkheden voor het toekomstbestendig maken van uw leisure-vastgoed.

Download de gratis whitepaper

Nog geen programma-items gevonden


Partners betrokken bij vastgoedtypering Leisure & retail

NIKO Nederland
Vandersanden BV
Koopman Interlight
Autarco
Reynaers BV
LG Klimaat
TVVL
HTC Parking & Security
Zehnder Group Nederland
Intercool Technics B.V.
SketchUp Pro
Orange Climate
Carrier Airconditioning
Trespa International BV
GEZE Benelux B.V
Trilux C.V.
Mitsubishi Elevator Europe BV
Icopal
Bosch Thermotechniek
Oxycom
Ferroli Nederland
CESnederland B.V.
Simcas
Green Igloo
Falk Bouwsystemen
PLEKvoor
Letink Design
BASF
Saund Group BV
Solid Air Climate Solutions
BSI Group The Netherlands B.V.
Hermans Techniglaz
Lightronics B.V.
Hamwells Europe BV
TransVORM BV
Celdex
Dutch Solar Field B.V.
Alklima B.V.
Faay Vianen B.V.
Bostik
Van Beek EPDM BV & VBF International
VolkerWessels
Coolmark B.V.

Bekijk de overige vastgoedtyperingen

Terug naar boven