Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Vastgoedtypering Woningen

Een van de zes onderwerpen ofwel vastgoedtyperingen die aan bod komt tijdens Building Holland 2018 is Woningen. In Nederland zijn er 7 miljoen woningen die rijp zijn voor renovatie, transformatie of sloop en nieuwbouw. Met het oog op 2020 moet er nog veel gebeuren om de klimaatdoelstellingen (20% duurzame energie, 20% minder CO2-uitstoot, 20% minder energiegebruik) te halen en een upgrade voor onze woningvoorraad kan een grote bijdrage leveren om dichterbij te komen bij het behalen van ambities.
 

Aanpak van woningen

De mogelijke maatregelen om Nederlandse woningen toekomstbestendig te maken zijn divers. Van de aanpak van de schil tot het verversen van de installaties. Daarnaast is er nu de mogelijkheid om vastgoed levensloopbestendig en smart te maken. Voor veel opdrachtgevers in Nederland staat een belangrijke vraag centraal: hoe maak ik mijn vastgoed duurzaam en welke maatregelen moet ik hiervoor nemen? Deze en andere vragen krijgen een antwoord op Building Holland 2018.
 


Meer inspiratie? Download de gratis whitepaper

Gratis whitepapers

Naar energieneutrale en toekomstbestendige woningen

In de gratis whitepaper ‘Het huis van de toekomst’ vindt u belangrijke informatie over kansen die samenhangen met het energieneutraal en toekomstbestendig maken van de woningvoorraad. We geven u een actuele marktvisie en huidige en toekomstige eisen op het gebied van energie voor nieuwbouw. Daarnaast gaan we in op tools en subsidies voor particulieren én corporaties en geven we best practices op het gebied van energieneutrale en levensloopbestendige woningen. Zo bent u na het lezen weer helemaal up-to-date en klaar voor uw bijdrage aan de verduurzaming van de woningvoorraad.

Download de gratis whitepaper

Video’s over Woningen

Bezoek het Building Holland YouTube-kanaal en bekijk video’s over de toekomst van de woningbouw.

Nog geen programma-items gevonden


Partners betrokken bij vastgoedtypering Woningen

MK Doors
Autarco
Isovlas BV
Intercool Technics B.V.
SketchUp Pro
IGG Bouweconomie
3M Windowfilm/SystemLine
Mitsubishi Elevator Europe BV
BMI Group
Bosch Thermotechniek
Ferroli Nederland
digitalSTROM
Navos Klimaattechniek
Isovision
ABB B.V.
De Vries en Verburg B.V.
DUCO Ventilation & Sun Control
Itho Daalderop
BSI Group The Netherlands B.V.
Hamwells Europe BV
Celdex
Peikko Benelux
Alklima B.V.
Comelit Nederland BV

Bekijk de overige vastgoedtyperingen

Terug naar boven