Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Bezoekersprofiel

Bezoekers van Building Holland zijn voornamelijk actief op strategisch en/of tactisch niveau, meer dan 60 procent van de bezoekers is directie of beslisser. Op Building Holland ontmoet u voornamelijk initiatiefnemers en opdrachtgevers, zoals facilitairmanagers, gemeenten, beslissers binnen de sector zorg en onderwijs, projectontwikkelaars, gebouweigenaren, woningbouwcorporaties en gebouwbeheerders.

Verder is de ontwerpende en adviserende kant van de bouw ruim vertegenwoordigd binnen de groepen architecten, ingenieurs, adviseurs en constructeurs. Naast deze aanwezige eindbeslissers, adviseurs en medebeslissers zijn bouwbedrijven en installatiebedrijven aanwezig op dit integrale event voor de bouw- en vastgoedsector.


Beslissingsbevoegdheid
Meer facts & figures 

Benieuwd naar het aantal bezoekers, het bezoekersprofiel en de beoordeling van zowel bezoekers als exposanten van Building Holland 2018? Bekijk de factsheet van de afgelopen editie van Building Holland en ontdek alle feiten en cijfers!

 

Facts & figures downloaden  


Uw klantportefeuille uitbreiden?

Dan is deelname aan Building Holland het juiste platform om op een efficiënte wijze persoonlijk in contact te komen met bestaande – en nieuwe klanten. Profiteer van het kennisnetwerk van Building Holland om uw eigen netwerk uit te breiden. Er is geen enkel ander moment waarop u in zo’n korte tijd zoveel potentiële opdrachtgevers kunt spreken. Doe er uw voordeel mee!

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Contact opnemen


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven