Bezoekersprofiel

Bezoekers van Building Holland zijn voornamelijk actief op strategisch en/of tactisch niveau, meer dan 60 procent van de bezoekers is directie of beslisser. Op Building Holland ontmoet u voornamelijk initiatiefnemers en opdrachtgevers, zoals facilitairmanagers, gemeenten, beslissers binnen de sector zorg en onderwijs, projectontwikkelaars, gebouweigenaren, woningbouwcorporaties en gebouwbeheerders.

Verder is de ontwerpende en adviserende kant van de bouw ruim vertegenwoordigd binnen de groepen architecten, ingenieurs, adviseurs en constructeurs. Naast deze aanwezige eindbeslissers, adviseurs en medebeslissers zijn bouwbedrijven en installatiebedrijven aanwezig op dit integrale event voor de bouw- en vastgoedsector.


Beslissingsbevoegdheid

Eindbeslissers Medebeslissers Adviseurs

Meer facts & figures 

Benieuwd naar het aantal bezoekers, het bezoekersprofiel en de beoordeling van zowel bezoekers als exposanten van Building Holland 2015, 2016 en 2017? Bekijk de factsheets van de afgelopen edities van Building Holland en ontdek alle feiten en cijfers!

 

Facts & figures downloaden  


Uw klantportefeuille uitbreiden?

Dan is deelname aan Building Holland het juiste platform om op een efficiënte wijze persoonlijk in contact te komen met bestaande – en nieuwe klanten. Profiteer van het kennisnetwerk van Building Holland om uw eigen netwerk uit te breiden. Er is geen enkel ander moment waarop u in zo’n korte tijd zoveel potentiële opdrachtgevers kunt spreken. Doe er uw voordeel mee!

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met onze salesafdeling. 

 

Contact opnemen

Terug naar boven