018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

Bezoekers

Building the future together

24 t/m 26 maart 2020

Bezoekers

Building the future together

24 t/m 26 maart 2020

Waarom bezoeken?

De komende decennia liggen er enorme opgaven voor de vastgoed- installatie- en bouwsector. Opgaven zoals circulair bouwen, de Energietransitie, het verhogen van de leefbaarheid en ‘slimheid’ van gebouwen en deze spelen een belangrijke rol. Op Building Holland ontdek je de laatste ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector. 

Innovatie & kennis

Building Holland is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. 

Ontdek onze thema's

Bekijk ons sprekers- en exposantenprogramma

Laat je op Building Holland 2020 inspireren en doe relevante kennis op door naar keynotes van koplopers in de markt te gaan en maak kennis met relevante innovaties en ontwikkelingen binnen onze verschillende thema’s

Het laatste nieuws

Esther Gerritsen

Vuurdoop voor Circulaire draaischijf op Building Holland

Op Building Holland presenteert Esther Gerritsen de Circulaire draaischijf, een handig instrument om op eenvoudige manier circulaire stappen te zetten. Gerritsen is voorzitter TVVL Community Circulaire Installaties bij de TVVL, en adviseur energietransitie gebouwde omgeving bij Royal Haskoning.

Lees verder »

Disruptief denken op Building Holland 2020

Hoe renoveer je 111 duizend woningen naar een energieneutraal niveau? Dat vraagt om de disruptieve aanpak van Jan Willem van de Groep. Hoe verduurzaam je 300 duizend gebouwen? Dat vertelt oprichter /directeur van CFP Green Buildings Bram Adema. Beide heren zijn toegevoegd aan de steeds langer worden lijst sprekers op Building Holland.

Lees verder »

Aftermovie Building Holland 2019

Blik terug op onze vorige succesvolle editie!

Scroll naar top