018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Bezoekers

Innovatie partners, 150 sprekers op 3 podia, innovatie Boulevards en 36 side events

27, 28 & 29 oktober 2020

Bezoekers

Building the future together

24 t/m 26 maart 2020

Waarom bezoeken?

De komende decennia liggen er enorme opgaven voor de vastgoed- installatie- en bouwsector. Opgaven zoals circulair bouwen, de Energietransitie, het verhogen van de leefbaarheid en ‘slimheid’ van gebouwen en deze spelen een belangrijke rol. Op Building Holland ontdek je de laatste ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector. 

Innovatie & kennis

Building Holland is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. 

Ontdek onze thema's

Bekijk ons sprekers- en exposantenprogramma

Laat je op Building Holland 2020 inspireren en doe relevante kennis op door naar keynotes van koplopers in de markt te gaan en maak kennis met relevante innovaties en ontwikkelingen binnen onze verschillende thema’s

Het laatste nieuws

ik bezoek

Bezoekintentie Building Holland 2020

Building Holland wordt op 27, 28 en 29 oktober georganiseerd in RAI Amsterdam. Kort voor de aankondiging van Mark Rutte eind juni dat beurzen weer kunnen worden georganiseerd heeft Easyfairs de bezoekintentie onderzocht van de mensen die zich al eerder hadden geregistreerd. Met inachtneming van de RIVM maatregelen geven zeven van de tien ondervraagden aan te komen. 

Lees verder »

Aftermovie Building Holland 2019

Blik terug op onze vorige succesvolle editie!

Scroll naar top