018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Bezoekers

Innovatie partners, 150 sprekers op 3 podia, innovatie Boulevards en 36 side events

27, 28 & 29 oktober 2020

Bezoekers

Building the future together

24 t/m 26 maart 2020

Waarom bezoeken?

De komende decennia liggen er enorme opgaven voor de vastgoed- installatie- en bouwsector. Opgaven zoals circulair bouwen, de Energietransitie, het verhogen van de leefbaarheid en ‘slimheid’ van gebouwen en deze spelen een belangrijke rol. Op Building Holland ontdek je de laatste ontwikkelingen en innovaties op deze gebieden binnen de vastgoed- installatie- en bouwsector. 

Innovatie & kennis

Building Holland is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. 

Ontdek onze thema's

Bekijk ons sprekers- en exposantenprogramma

Laat je op Building Holland 2020 inspireren en doe relevante kennis op door naar keynotes van koplopers in de markt te gaan en maak kennis met relevante innovaties en ontwikkelingen binnen onze verschillende thema’s

Het laatste nieuws

Verduurzamen scholen

Durf te verduurzamen

Hoe ziet de CO2 Arme gebouwvoorraad er in 2050 uit? Routekaarten moeten de weg wijzen. De roep om te verduurzamen klonk nooit luider dan op het webinar ‘Verduurzaming maatschappelijk vastgoed’, dat door Building Holland partner RVO werd georganiseerd.

Lees verder »
Zonnepanelen als dak

Zonnepanelen vervangen dakpannen

In plaats van dakpannen, zonnepanelen. Building Holland partner Robisol heeft onlangs 214 voldaksystemen geleverd voor corporatie woningen. Directeur Sven Meijerink: “Met ons systeem heb je geen dakpannen meer nodig, geen boeiborden, zinkwerk of nokken en ook veel minder arbeid.”

Lees verder »
Ted Braakman - Hero Balancer

Laat algoritmes jouw temperatuur regelen

Een besparing op de stookkosten van vijftien tot veertig procent is heel realistisch. Algoritmes sturen elke vijf minuten de verwarmingsinstallaties aan. Het bedrijf Hero Balancer is met deze innovatie aanwezig op Building Holland 2020, op 27, 28 en 29 oktober in RAI Amsterdam.

Lees verder »

Aftermovie Building Holland 2019

Blik terug op onze vorige succesvolle editie!

Scroll naar top