Traxxeo

Over ons

Digitale oplossingen voor het verzamelen van gegevens over de bouw en openbare werken.

Ons platform stelt u in staat de gegevensuitwisseling te organiseren tussen operationele medewerkers ter plaatse, HR-managers die verantwoordelijk zijn voor de loonadministratie, businessmanagers en de managers van het materieel. U vermijdt papieren formulieren en meervoudige invoer. We bieden u de mogelijkheid uw processen te digitaliseren met behulp van smartphones, tablets en het Internet of Things (internet voor objecten). Uw werven worden geconnecteerd en papierloos.

U verzamelt en deelt de operationele gegevens van uw werven in real-time via ons SAAS-platform. Deze gegevens worden automatisch geanalyseerd om er nuttige informatie uit te halen. Uw medewerkers kunnen vervolgens de juiste beslissingen nemen omdat ze goed ingelicht zijn. U verbetert de algemene doeltreffendheid van uw bedrijf.

Geconnecteerde objecten, tablets en smartphones zijn tegenwoordig verweven met ons dagelijks leven. Waarom zou u ze niet gebruiken op uw werven? Traxxeo biedt u een veilig SAAS-platform om uw gegevens te verzamelen en te delen.

Onze oplossingen worden gebouwd voor en met onze klanten. U profiteert van 12 jaar ervaring met werven in de bouw en openbare infrastructuurwerken! Traxxeo ondersteunt de grootste spelers van de sector bij hun digitale transformatie.

We beschikken over de technologische expertise en tegelijk over een diepgaand inzicht in de vakgebieden van de bouwsector. Profiteer van een toegewijd team dat u stap voor stap begeleidt.

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top